2777
2789
عنوان

صدا میشنوم

300 بازدید | 21 پست

من ۱۷ ۱۸ سالمه و مامان بابام بین ۵۰ ۶۰ سالشونه و هرشب رابطه دارن من این قضیه رابطه رو خیلی وقته میدونستم و برام عادیه ولی واقعا نمیتونم صدای مامان بابامو هضم کنم و حالمو بهم میزنه و اونام به طرز خیلی ضاااایعی انجامش میدن و من همیشه صداشونو میشنوم و کل شب حالم بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از مامانت بپرس بگو مامان مگه شب ها کجات درد میکنه صدای ناله میاد؟خودتو بزن به اون راه  یعنی چشم و گوش بسته ای مثلا😐😐😐😐

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

از مامانت بپرس بگو مامان مگه شب ها کجات درد میکنه صدای ناله میاد؟خودتو بزن به اون راه یعنی چشم و گو ...

خیلی ضایع هست

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
خیلی ضایع هست

کار اونا ضایع تره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چطوری بگم اخه جداست ولی ضایعست و مراعات نمیکنن

بگو مامان دیشب یه صداهایی میومد

شماهم شنیدین؟

متوجه نشدم صدای چی بود

از این به بعد درهارو قفل کنید

مثلا اینجوری بگو

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️