2777
2789
عنوان

خیلی بدشانسی اوردیم تو مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 43 پست
اره بی ادباهمسر من پزشک فوق تخصصه این شرایط به ضرر تحصیل کرده هاست

عذر میخام اینو میگم ولی رفتار ایرانیا هم با افراد خارجی اصلا خوب نیست من خارجی ام ولی اینجا با من اصلا درست برخورد نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم دکتر مگه این شرایط شامل ریسرچ پوزیشن هم میشه ؟ریسرچ پوزیشن ویزای کاری محسوب میشه ؟

سلام عزیزم

استاتوس شوهرم دقیقا به عنوان ریسرچر نیست در وواقعو به عنوان یه نیروی کار تو کلینیکال ریسرچ فکولیتی اومدیم 

کلا برای ریسرچر ها هم ویزای j1 میدن هم h1، h1 سختتره چون به حای فاند عنوان حقوق میاد رو حقوق پرداختی و بالاتره تمدیدیش سختتره ولی در نهایت راحتتر گرین کارت میدن

البته تا جایی که مبدونم این مالیات برای درخواست های جدید هست نه برای کسانی که از قبل ویزا دارن یا ال ...

خیلی مبهمه قانون جدید

هرچند به شوهرم ایمیل دادن جای نگرانی نیست

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

خانم دکتر مگه شما هم در حال مهاجرت هستین !؟

نه به این زودیا عزیزم

ولی شوهرم همش میگه ابزرورشیپ یا فلوشیپ برم با چندتا بیمارستانم مکاتبه کرده و میکنه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍