2777
2789
عنوان

دندون یا پزشکی

194 بازدید | 29 پست

پزشکی واقعا سخته کشیک وشیفت های شبانه درس های سخت و.. واینکه بهد ده یا 15 سال درامدت خوب میشه 

دندون درساش راحت تره کشیک وشیفت ندارن وحداقل میشه زندگی کرد ازداوج کرد

دانشجو های پزشکی واقعا بریدن

بنظرتون کدوم بهتره 

کاربری دست چند نفره 🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب جوری که خودتون گفتید یعنی دندون

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

خودم پزشکیم ولی دندون تا ابد

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

دارو هم زدی؟به نظرت شرایط دارو بهتره یا دندونکلا دارو یا دندون

من بالین رو بیشتر دوست داشتم برای همین بین پزشکی و دندون گیر کردم 

به دارو فکر نکردم چندان

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

حالا من دندون رو اولویت زدم احتمالا بشه ولی دلم به پزشکیه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

چرا عزیزم میشه توضیح بدی

خیلی طول میکشه به پول برسی

اشباع شده

هوش مصنوعی جای کلی شاخه هاشو ممکنه بگیره

درساش سنگینه

دندون درسا خیلی سبک

سخت اشباع میشه

کار عملیه دخالت هوش مصنوعی توش کمتره

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

دندان درامدشون خوبه 

شنیدم میگن اشباع میشه پزشکی خوبه در امدش زیاده؟ 

موندم به خدا میگم نکنه واقعا دندون اینطور که میگن باشه 

کاربری دست چند نفره 🤗

حالا من دندون رو اولویت زدم احتمالا بشه ولی دلم به پزشکیه

دلت به پزشکی نباشه ایشالا همون دندونو میاری، بعد با علاقه امیدوار برو بخونش