2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان

147 بازدید | 25 پست

به نظرتون استفاده از آزمون های موسسات که در بعضی کانال ها میزارم درسته ؟ به نظرتون این کار اخلاقیه؟

درسته  تست زنی آزمون های مختلف باعث پیشرفت میشه اما به نظرتون زدن چندتا آزمون از موسسات مختلف واجبه؟

من خودم فقط آزمون های یکی از موسسات رو شرکت کردم به نظرتون کافیه ؟ رشته تجربی هستم

سلام 

درست که نیست قطعا راضی نیستن هیچکدوم

آزمون از این جهت مهمه که شما در فضای آزمون قرار بگیری و مدیریت زمان رو تمرین کنی

و بعدش تحلیل آزمون مهمه که نقطه ضعفت رو پیدا کنی و به مرور حل کنی و همچنین نکات جدید آزمون رو یادداشت کنی

لطفا لایک نکنید‼️

خب ازمون بعداز تموم شدن همه میتونن از سوالاش استفاده کنن

از چن نفر ک رتبه خوبی اووردن پرسیدم میگفتن ی ازمون شرکت کردیم اونم وقتی ازمونو تمم میکردیم میرفتیم برا تحلیلش 

همین کارو کنی کافیه اگ بقیه ازمونارم تحلیل کنی خیلی بهتر میشع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ازمون بعداز تموم شدن همه میتونن از سوالاش استفاده کنناز چن نفر ک رتبه خوبی اووردن پرسیدم میگفتن ی ...

شما خودتون کنکور دادین یا اطلاعات دیگه ای در مورد کنکور از رتبه برتر ها میدونین چون چند تا سوال دارم در مورد تست و کنکور؟

شما خودتون کنکور دادین یا اطلاعات دیگه ای در مورد کنکور از رتبه برتر ها میدونین چون چند تا سوال دارم ...

کنکور ندادم 12 هستم امسال 

ولی از رتبه برترا خیلی سوال میپرسم 

سوالاتو بپرس ببینم توی دایره سوالای من هستن  

کنکور ندادم 12 هستم امسال ولی از رتبه برترا خیلی سوال میپرسم سوالاتو بپرس ببینم توی دایره سوالای من ...

سطحم متوسطه 

کلا چه منابعی خوبه واسه کنکور خوبه؟

کی تست زماندار بزنم؟

مثلا من تست های زوج را آموزشی میزنم دیگه برای زماندار باید از یک منبع دیگه بزنم یا همان تست های فرد را ؟

این تست های مروری، سنجشی، تسلطی، پوششی و.... چی هست؟

اگر اطلاعات دیگه ای هم داری که فکر می‌کنی می‌تونه مفید باشه ممنون میشم اگر بهم بگی

ببخشین پایه چندین؟ رشتتون چیه؟

پشت کنکور ، تجربی، 

کلا برای تست زماندار باید از چه منبعی تست بزنم ؟ کتاب تستی که تست آموزشی میزنم یا آزمون ها یا منبع دوم مثل ایکیو یا موج ازمون

سطحم متوسطه کلا چه منابعی خوبه واسه کنکور خوبه؟کی تست زماندار بزنم؟مثلا من تست های زوج را آموزشی میز ...

اکثر رتبه برترا منبع اولشونو خیلی سبز زدن 

اون تستایی هم که میگین زوج فرد کردین اصولن باید زوج هاشونو بزنین سه روز بعد برای مرور و تثبیت برین تست های فرد رو بزنین

ی دوستی دارم رتبش 187 هس میگفت اول میرفتم کامل و مفهومی مو به مو کتاب درسیو میخوندم بعدشم میرفتم سریع درسنامه رو مرور میکردم بعدشم میرفتم تست میزدم 

تست زماندارم وقتی که به 80 درصد مباحث مسلط شدین باید بزنین 

یا ازمون های اخر فصل خیلی سبزو بزنین یا ازمون های ازمایشی سال های قبل 

اکثر رتبه برترا منبع اولشونو خیلی سبز زدن اون تستایی هم که میگین زوج فرد کردین اصولن باید زوج هاشونو ...

خب برای زیست و حفظیات میشه کتاب خوند و بعد تست زد اما درس های دیگه چی؟

پشت کنکور ، تجربی، کلا برای تست زماندار باید از چه منبعی تست بزنم ؟ کتاب تستی که تست آموزشی میزنم یا ...

ببینین ی منبع بزنین ولی کامل و مفهومی بزنین 

مثلا 30 تا تست که زدین تا یک هفته دیگه اون 30 تا تست از یادتون کم کم میره 

برا همین بهترین موقع برا تست زماندار همون موقع هست 

همون تستایی که قبلا زدینو اینبار با زمان بزنین هم ایده هاش یادتون میاد هم کامل یادتون میمونه 

خب برای زیست و حفظیات میشه کتاب خوند و بعد تست زد اما درس های دیگه چی؟

فیزیک اگه میتونین اول کتابو قشنگ بخونین بعدش برین تست 

همون دوستم که گفتم با این روش هم نهایی هاشو عالی گزفت هم فیزیکشو 87 زد 

ولی ریاصیو میگف وقتی گیر میکردم میرفتم فیلم میدیدم 

ببینین ی منبع بزنین ولی کامل و مفهومی بزنین مثلا 30 تا تست که زدین تا یک هفته دیگه اون 30 تا تست از ...

شما یک بار میگین برای زماندار فرد ها رو بزنم یکبار دیگه میگین همون مثلا ۳۰ تا زوج که قبل زدم دوباره بزنم الان چیکار کنم؟

فیزیک اگه میتونین اول کتابو قشنگ بخونین بعدش برین تست همون دوستم که گفتم با این روش هم نهایی هاشو عا ...

کتاب منظورتون کتاب تسته؟

چون اگر بخوام کتاب درسی بخونم که تکنیک های تست را یاد نمی‌گیرم و یک سری نکات توی تست ها هست که فقط با درسنامه میشه فهمید یعنی اول کتاب درسی برای نهایی ها بخونم بعد برم تست آموزشی دیگه اوکی میشم درسته ؟

برای مسائل شیمی چی؟