2777
2789
عنوان

دعاتون میکنم ❤️

50 بازدید | 7 پست

شماهم لطفاً از ته دلتون برای سلامتی کامل و عمر با عزت پدر مادرم دعا کنید بچه ها

خیر ببینید و کلی دعاتون میکنم❤️❤️

ان شالله نگاه خدا روی زندگیتون

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

انشالله حاجت روا شی 

عزیزم تو رو خدا به این نیت ها واسم دعا کنید خیلی تو شرایط بدیم🥹

لطفا به نیت اینکه پدرم و عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و زن داییام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش هر گونه ظلم و بدی در حق من و عزیزانم کردن به خودشون برگرده و هیچ ظلم و ستمی دیگع در حق من و عزیزانم نکنن و زورشون به من و عزیزانم نرسه😭

و لطفا به نیت خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و خدا عمر خیلی طولانی به من و عزیزانم بده و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم از خدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع زبون من و عزیزانم نگیره تپق نزنیم😭

و لطفا به نیت اینکه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمهام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام هر شر و مکر و نقشه و حیله و ظلم و بدی و کتک و تهمت به من و عزیزانم زدن به خودشون برگرده هر چه زودتر و دیگه اصلا زورشون به من و عزیزانم نرسه اصلا🥹🙏😭..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله حاجت روا شی عزیزم تو رو خدا به این نیت ها واسم دعا کنید خیلی تو شرایط بدیم🥹لطفا به نیت اینک ...

هوالکافی هوالشافی

خبر خوش بهم بدی عزیزدلم❤️❤️❤️❤️ان شالله به زودی

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز