2777
2789

حالا ببخشید من تو تاپیک تو میگم

ولی منم همینطور 💞

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا مدرسم به درد نمیخوره و اجازه هم نمیدن که نریم خونمون رو کردن تو شیشه یکم از دهمو تابستون خوندم ولی شرایطم جوری نبود که بیشتر بخونم الانم با مدارس فوقش روی ۸ ساعت بتونم بخونم به نظرتون خوبه یک روز در میون تخصصی هارو بخونم مثلاً زیست و فیزیک یه روز شیمی و ریاضی یه روز دیگه و به نظرتون با روزی ۸ ساعت میرسم به راهبردی قلم چی ؟

من واقعا مدرسم به درد نمیخوره و اجازه هم نمیدن که نریم خونمون رو کردن تو شیشه یکم از دهمو تابستون خو ...

ببین هر ادمی فرق داره با یکی دیگه 

یکی با ۸ ساعت می‌تونه مطالب رو جمع کنه و توشون واقعا قوی بشه یکی نه مثلا نیاز داره ۱۴ ساعت بخونه و باید دید خودت واقعا چطوری هستی 

پیشنهاد من اینه که سال کنکور هر چی نری مدرسه بهتره البته در صورتی که ازون تایم استفاده کنی واقعا

و ی سوال دیگه میدونم خیلی چرته احساس میکنم وقتم خیلی کمه از الان بدون کلاس آنلاین و خود خوان با درسن ...

خودت با درسنامه متوجه میشی کامل؟ 

پیشنهاد خود من کلاس دیدنه چون قطعا تاثیر خیلی بیشتری میزاره 

و مثلا من خودم ادمی بودم که با درسنامه اوکی نبودم و با کلاس پیش میرفتم 

باید دید خودت چطور نتیجه بهتری میگیری 

و اینکه از الان هم بله میشه حتما 

خودت با درسنامه متوجه میشی کامل؟ پیشنهاد خود من کلاس دیدنه چون قطعا تاثیر خیلی بیشتری میزاره و مثلا ...

خب راستش با درسنامه مدت بیشتری تو ذهنم میمونه کمترم وقت میگیره سالای قبل بعضی کلاس های تلگرام میدیدم یاد میگرفتم ولی زود یادم میرفت

اگه برم آموزش پرورش کمک میکنن بهم که حداقل چن روز تو هفته رو نرم؟ببخشید انقد سوال میکنما 🥹

نه اونا که کاری نمیکنن 

مدارس دولتی رو کلا بچه هاشون خودشون همینطوری غیبت میکن و از بهمن به بعد هم کلا نمیره کسی

من ریاضیم ضعیفه چند ساعت در روز بخونم؟

عزیزم خب من که نمیتونم تعیین کنم تو چند ساعت بخونی 

هر کسی با یکی دیگه فرق داره 

یکی با سه ساعت ریاضی خوندن در روز کارش راه میوفته یکی با پنج ساعت 

و اینکه اگه ضعیفه کلاس ببین و تست زیاد بزن

خب راستش با درسنامه مدت بیشتری تو ذهنم میمونه کمترم وقت میگیره سالای قبل بعضی کلاس های تلگرام میدیدم ...

اینکه زود یادت می‌ره چون تست نمی‌زنی و یا کم میزنی 

به محض اینکه کلاس دیدی باید تستاشو بعد بزنی دوباره مرور کنی و...