2777
2789
عنوان

مادرهمسرم به مامانم گفت🔞

459 بازدید | 15 پست

به همسرم(عقد) سوغاتی داده بودم یکی دو روز پیش.

مامانش زنگ زد به مامانم ازش تشکر کرد

التبه مامان همسرم هم رفته بود همون مسافرت و به مامانم گفت شرمنده که ما هیچی نخریدیم و اینا

حالا با خودم میگم چرا همسرم زنگ نزده برای تشکر چرا مامانش زنگ زده؟ (اصلا انتظار زنگ زدن و تشکر ندارما چون چیزی نبود که ولی برام عجیب اومد اگه میخواست تشکر کنه چرا خودش تشکر نکرد؟) خیلی عجیبه واقعا

شاید همسرم میخواد منو تحریک کنه چون همش میگه چرا نمیای خونمون چرا به مامانم زنگ نمیزنی میخواد بهم بفهمونه به مامانم زنگ بزن تا به مامنت زنگ بزنم

اصلا چرا مامانش بعد دوروز زنگ زده و چرا شب زنگ زده؟ شاید از روی سیاست صبر کرده همسرم از سرکار بیاد ببینه که بهمون زنگ میزنه و تشکر میکنه.(درحالیکه اکثرا من به مادرهمسرم زنگ میزنم اون زنگ نمیزنه منم کم زنگ میزنم)

نظرتون چیه خیلی گیج شدم

نمیدونم واقعا خیلی عجیبه

اوووووه چقدر نشخوار فکری داری 

دختر رو خودت کار کن این همه سوال برای به همچین چیزی خیلی بده

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بهش فکر نکن چیز کوچیک و بی ارزشی هست ارزش نداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یک زنگ زدنو چقدر داستان درستش کردیمثلا شوهرت زنگ بزنه به مامانت چی بگهبنده خدا احترام گذاشته

میدونم احترام گذاشته

فقط برام عجیب بود این قضیه

مثل اینه که مادرهمسرم برا من یه چیزی بخره مامانم زنگ بزنه ازش تشکر کنه به جای اینکه من ازش تشکر کنم. عجیب نیست اخه