2777
2789
عنوان

عکس کارت ملی

174 بازدید | 20 پست

شما هم از عکس کارت ملیتون بیذارین؟ هروقت کارت ملیمو میبینم خیلی حرصی میشم

چرا انقدر بد عکس میگیرن

من هم بسیار زشت افتادم هم مقنعه ام کج و کوله بود و اون خانمی که داشت ازم عکس میگرفت نگفت بهم 

تو اوج زشتی  سن ۱۵ سالگی هم باید اقدام کنیم برای کارت ملی خیلی افتضاحه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من ۱۹ سالگی اقدام کردم هنوز دستم نرسیده😂😐

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

*بیزار

نه بد نیس

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

من ۱۹ سالگی اقدام کردم هنوز دستم نرسیده😂😐

باید زودتر اقدام میکردین

من ۱۵سالگی اقدام کردم الان ۱۸ سالمه کارت ملیمو گرفتم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

باید زودتر اقدام میکردینمن ۱۵سالگی اقدام کردم الان ۱۸ سالمه کارت ملیمو گرفتم

وای چقدر دیر 🥺

الان یکسال گذشته من ۲۰ سالمه هرجا میرم کارت ملی می‌خوان 😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

وای نگ که حالم به هم میخوره از اون روز منه ۱۵ ساله با شال سفید رفته بودم بعد عکاسه گفت باید سیاه بشه مقنعه منم نداشتم با چادر مامانم عکس گرفتم تا امدم درستش کنم دیدم گرفت گفت دیگه برو تازه به دستم رسیده ۱۹ سالگی فکر کن تا دیدمش زدم زیر گریه قایمش کردم انکار زامبی شدم

من بااینکه اون روز رفتم عکس بگیرم مریض بودم ولی خوب افتاده

شما از اون دسته از افراد نادری هستین که عکس کارت ملیشون قشنگ افتاده

وای چقدر دیر 🥺الان یکسال گذشته من ۲۰ سالمه هرجا میرم کارت ملی می‌خوان 😂

۲ سال دیگه به دستتون میرسه

برای من ۳ سال طول کشید تا بیاد

وای نگ که حالم به هم میخوره از اون روز منه ۱۵ ساله با شال سفید رفته بودم بعد عکاسه گفت باید سیاه بشه ...

منم هنوز بینیمو عمل نکرده بودم خیلی خیلیی زشت افتادم