2777
2789
عنوان

عفو رهبری

494 بازدید | 22 پست

چند نفرزندانی عفو خوردن؟

وچجوری میشه فهمید 

که اسمش تولیست عفو خورده هست یانه؟ وعفو شامل چ کسایی شده کسی اطلاعی داره؟

( شعور )داشته باشید (لایک نکنید)شعور )داشته باشید (لایک نکنید)لایک نکنید)لایک نکنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

غیر عمد و 

اونایی که از نظر مالی زندان بودن 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

تتلو

عفو نخورده

ایهاالناس تا حالا نقشه های جهان رو که استعمارگرا به دنیا نشون میدادن و تو کتابا تدریس میشده دروغ بووووودده، خب الان چرا یه عده باید این واقعیت رو گزارش بزنن؟ چرا باید از این تاپیک بترسن؟ از فریب مردم چی نصیبشون میشه؟ نی نی یار باید اینا رو از آی پی قطع کاربری کنه کلا. صد وطن فروش در خون بغلتد ، گم نگردد سگ هلال احمری🥲❤️ لئوی وفادار به وطن🥰

با اینکه از صداش خوشم میمومد ولی متاسفانه جرم اون سنگین بود میدونی چند تا تجاوز کرده بود یه بار دختر ...

تازه اون تو یکی رو هم صیغه کرده 🤣🤣

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

با اینکه از صداش خوشم میمومد ولی متاسفانه جرم اون سنگین بود میدونی چند تا تجاوز کرده بود یه بار دختر ...

خاک برسرهمچی ادمی اصلا ازش خوشم نمیاد اخه تتلو هم ادمه ک اسمش میارید

تازه اون تو یکی رو هم صیغه کرده 🤣🤣

خیلی عوضیه کسانی که ازش طرفداری میکنن کاراشو نمیدونن 

یه بار بابام گفته تتلو کیه منم گفتم خوانندس بابام گفت یه آهنگ ازش بزار منم گذاشتم نمیدونستم اصلا چه آهنگیه ببخشید آهنگه خود میگفت که به ک ی رم که تو غصه داری و ...بابام یه جوری نگام کرد آبشدم رفتم زمین😂