2821
2789
عنوان

عفو رهبری

452 بازدید | 22 پست

چند نفرزندانی عفو خوردن؟

وچجوری میشه فهمید 

که اسمش تولیست عفو خورده هست یانه؟ وعفو شامل چ کسایی شده کسی اطلاعی داره؟

( شعور )داشته باشید (لایک نکنید)شعور )داشته باشید (لایک نکنید)لایک نکنید)لایک نکنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تتلو

ایا عفو شد واقعا

ی ۲۰۷ مشکی. سپهر بابا کجایی . اراز ببخشید دیر رسیدم مامان . دختر من دکتر بود مانی بابا تو برو منم میام . به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد . عروسیه داداشمه دست بزنید .

غیر عمد و 

اونایی که از نظر مالی زندان بودن 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

تتلو

عفو نخورده

یکی عین موش به خارجیا پناه برده و اگه یه روزی بمیره اندازه یه پشکل برا دنیا ارزش نداره(عین پدر و پدربزرگ موشش) یکی هم تا آخر عمرش مقابل خارجیا تسلیم نشد و تو خونه خودش شهید شد، مسلمونا منطقه رو براش به آتش کشیدن💣 تو مایه مباهات آزادگان جهان و برگ زرین تاریخی✌️ برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای آنیلای ۸ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش شد🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊 چهره عریان غرب👈 چشم و دل سیری، حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و ... = اپستین

با اینکه از صداش خوشم میمومد ولی متاسفانه جرم اون سنگین بود میدونی چند تا تجاوز کرده بود یه بار دختر ...

تازه اون تو یکی رو هم صیغه کرده 🤣🤣

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

با اینکه از صداش خوشم میمومد ولی متاسفانه جرم اون سنگین بود میدونی چند تا تجاوز کرده بود یه بار دختر ...

خاک برسرهمچی ادمی اصلا ازش خوشم نمیاد اخه تتلو هم ادمه ک اسمش میارید

تازه اون تو یکی رو هم صیغه کرده 🤣🤣

خیلی عوضیه کسانی که ازش طرفداری میکنن کاراشو نمیدونن 

یه بار بابام گفته تتلو کیه منم گفتم خوانندس بابام گفت یه آهنگ ازش بزار منم گذاشتم نمیدونستم اصلا چه آهنگیه ببخشید آهنگه خود میگفت که به ک ی رم که تو غصه داری و ...بابام یه جوری نگام کرد آبشدم رفتم زمین😂