2777
2789
عنوان

کسی میدونه اجاره ی 99 ساله چیه

129 بازدید | 17 پست

سرچ کردم خیلی پیچیده توضیح داده بود هیچی نفهمیدم 

مثلا اگه یک فردی بخواد یه خونه رو ۹۹ ساله به یه نفر دیگه اجاره بده میتونه بزنه زیرش و شیش ماه بعد بگه خب حالا پاشید ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صیغه ۹۰ ساله شنیدم ولی اینو نه 

بله میتونه😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

گمونم بیشتر تو اجاره در سطوح بالا باشه. یعنی شرکت صنعتی و ... به این صورت که یه زمینی به یه سرمایه گذار برای ایجاد اشتغال یا عناوین دیگه به مدت ۹۹ سال اجاره داده میشه.

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...

والا صیغه 99ساله شنیدم اجاره 99ساله نه فکر نکنم بتونه رعایت زمان قرار داد الزامی حالا چ یه سال چه ص ...

منم والا نشنیدم 

میدونی قضیه چیه ، قضیه اینه که شوهرم تو مجردی اندازه ی پول سه دونگ یه خونه داد ، سه دونگ هم مادرشوهرم دادم ، ولی ۶ دونگ زد به نام مادرشوهرم .

بعد موقع ازدواج مادرشوهرم گفت این خونه پسرمه بیشترشو خودش پولشو داده ولی ما هم کمکش کردیم ، بعد خواستم جهاز ببرم ، گفت نمیخوام برید اونجا بشینید 

ما هم رفتیم خونه اجاره کردیم ، الان مادرشوهرم میگه من پشیمون شدم بیاید بشینید .

من میگم از کجا معلوم دو روز دیگه نگید پاشید همه جهازه من از بین میره تو این اثاث کشیا .

شوهرم میگه  میخوان اجاره نامه ی ۹۹ ساله ببندن که دیگه مامانه نتونه بگه پاشید از اون طرفم خیاله مامانه راحت باشه که پسره خونه رو نمیتونه بفروشه و از دست بده

منم والا نشنیدم میدونی قضیه چیه ، قضیه اینه که شوهرم تو مجردی اندازه ی پول سه دونگ یه خونه داد ، سه ...

فکر خوبیه قبول کن 

بنظرم مامانه میخواد خیالش از بابت پسرش راحت بشه یدفه خامی نکنه و خونه رو بفروشه 

شاید چند ساله دیگه ک شوهرت پخته تر بشه مادرش کلا بزنه بنامش

منم والا نشنیدم میدونی قضیه چیه ، قضیه اینه که شوهرم تو مجردی اندازه ی پول سه دونگ یه خونه داد ، سه ...

همسرتون بسیار سادع گی کرده ۳ دنگ ۳ دنگ میزد بع اسم خودش و مادرش 

مادرها چه سنگدل شدن خدایا 

برو بشین گفت پاشو زیر بار نرو

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فکر خوبیه قبول کن بنظرم مامانه میخواد خیالش از بابت پسرش راحت بشه یدفه خامی نکنه و خونه رو بفروشه شا ...

اخه میدونی اجاره ی خونه ی فعلیمون رو بابام داده .

نمیخوام اجاره ی این خونمون از بین بره و بریم اونجا و بگن پاشید دیگه پول پیش نداشته باشیم چون دیگه بابام نمیتونه واسمون خونه اجاره کنه 

اخه میدونی اجاره ی خونه ی فعلیمون رو بابام داده .نمیخوام اجاره ی این خونمون از بین بره و بریم اونجا ...

دم بابات گرم 

راستش باید مسئله رو دقیق تر بررسی بکنی

به نظر میرسه حرف مامانه رو قبول کنین بد نباشه 

سعی کن  با تعارف زیاد بپذیرین

همسرتون بسیار سادع گی کرده ۳ دنگ ۳ دنگ میزد بع اسم خودش و مادرش مادرها چه سنگدل شدن خدایا برو بشین گ ...

شوهرمم همینو میگه 

اخه اون سری که جهاز بردم زنیکه سلیطه زد گلدونامو از پنجره انداخت بیرون 

با اینکه شوهرم بهش گفته بود خانوادم بهش گفته بودن فلان تاریخ میخوایم جهاز رو بیاریم و قبول کرده بود بعد زد زیرش .

وقتی هم گفتیم خودت گفته بودی پسرت ازدواج کنه زن و جهیزیه ش رو اینجا میاره .

گفت من یه حرفی زدم الان پشیمون شدم  دلم میخواد بزنم زیرش .

قانونی هم به نام منه هیچ کاری نمیتونید بکنید .

الان شوهرم میگه کلیدای اون خونه رو عوض میکنم که مامانم نتونه بره ، قرارداد ۹۹ ساله هم میبندم .

ولی من باز یه جوریم ، ترجیح میدم مستاجر بمونم ولی اونجا نرم .

اما شوهرم میگه حقشه و میگه اگه تو هم نیای خودم میرم تو اون خونه زیرانداز پهن میکنم زندگی میکنم

دم بابات گرم راستش باید مسئله رو دقیق تر بررسی بکنیبه نظر میرسه حرف مامانه رو قبول کنین بد نباشه سعی ...

اره 

راستش مامانه با اون همه توهینی که به من و خونوادم کرد ، هیچ عذرخواهی و ابراز پشیمونی به من و یا خانوادم نکرده .

و فقط به پسرش گفته که پشیمونه و بیا با زنت برو تو اون خونه بشین .

من راستش به شوهرمم اعتماد ندارم که ایا واقعا مامانش این حرفو بهش زده یا شوهرم از خودش در اورده و نمیخوام دوباره الم شنگه پیش بیاد .

شوهرمم همینو میگه اخه اون سری که جهاز بردم زنیکه سلیطه زد گلدونامو از پنجره انداخت بیرون با اینکه شو ...

شوهرت راست گفته حقشع 

فعلن برو تا ببینی چی میشع 

از پس انداز هم غافل نشو که یک وقت برنگردی مستاجری و بدون پول پیش سخته