2777
2789
عنوان

یه سوال

64 بازدید | 4 پست

من مجردم ولی واقعا برام سوال شده پسرا بعد ازدواج مردا رابطه از پشت از خانوماشون میخوان؟ مخصوصا مردایی که یکم فانتزی های..س..ک..س شون بیشتره؟

خیلی میبینم تو اخبار مثلا میکن خانومایی که با شوهراشون رابطه از پشت داشتن با انواع مریضی ها و ... گرفتن...بی اختیاری در دفع و... 

من خودم با یکی دونفر آشنا شدم آدمای موجهی بودن تو شرکت خوب کار میکردن از بهترین دانشگاهای ایران فارغ التحصیل شده بودن..یکیشونم سوید بود...به دلایلی ترجیح دادم رابطم و باهاشون ادامه ندم ولی جالبه میکفتن ما رابطه از پشت رو میخوایم..و وقتی گفتم این روابط برای خانوما ضرر داره کلی بهانه میاوردن که نه ابنا حرفه و ..حتی یکیشون یکم اوضاعش خراب بود میگفت من فانتزی س..ک..س سه نق=فره هم دارم..کلا دور و برمم میبینم خانوما رابطه از پشت با شوهرشون یا دوست پسرشون دارن..واقعا برام سواله مردا و اکثر روابط این رابطه ها توش هسن؟لت اینکه اینقدر همه میگن ضرر داره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا چرا اینقد واضح بیان کردی؟خجالت آوره!

چه طوری واصح بیان کردم؟ الان تو همه برنامه ها و پلتفرما پزشک میاد صحبت میکنه میگه رابطه مقعدی درست نیست و ... نمیدونم دیگه چه طور باید بگم

مرد هول ومریض بلهمرد نرمال ن

الان چند تا تایپیک دیدم خانوما برای اینکه رابطه جنسیشون و جذاب کنند عمل میکنند..عمل سینه و باسن و لابیلاپلاستی و.. ئاقعا انگار خیلی ازمردا تو روابطشون تنوع میخوان و یاد این مساله افتادم...