2777
2789
عنوان

استرس دارم ‼️😮‍💨🥺

193 بازدید | 25 پست

یه حس عجیب به امسال دارم

تابستون کم و بیش خوندم ولی از مهر میخوام جدی درس بخونم 

همش میگم یعنی از پسش برمیام امسال ؟

یعنی تموم میشه و میرسم به اونچیزی ک میخوام؟

روزو شبامو با این خیال میگذرونم هیچ لحظه ای نیست ک من تو فکر نباشم... چه دوران تلخی🙂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

کلاس چندمی؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس چندمی؟

میرم دوازدهم

کنکوری

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یادت باشه اگه نتونی دوران تلخ تری میشه

میتونم یعنی؟

خییلی میترسم

قطعا میتونی شک به دلت راه نده

استرس هم نداشته باش تا وقتی که تمام تلاشت رو می‌کنی و وظایفتو به جا میاری فقط بسپار به خدا و برو جلو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

میرم دوازدهمکنکوری

استرس نداشته باش، آروم بخون و حساب شده، وقت بگیر زیاد از حد هم خودت خسته نکن میتونی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

قطعا میتونی شک به دلت راه ندهاسترس هم نداشته باش تا وقتی که تمام تلاشت رو می‌کنی و وظایفتو به جا میا ...

باشه ولی دست خودم نیست امسال با بقیه سالا فرق داره سخت تره منم ک تابستونو خوب نخوندم

هم تستی کنکور هست ک ۳ پایست هم نهاییا😮‍💨

استرس نداشته باش، آروم بخون و حساب شده، وقت بگیر زیاد از حد هم خودت خسته نکن میتونی

باشه ممنون

خوب بخون عزیزم و ثبات داشته باش.امیدوارم روز اعلام نتایج با لبخند بزرگ به آرزوت برسی💗

مرسی بابت حرفای قشنگت انشاءالله♥️

باشه ولی دست خودم نیست امسال با بقیه سالا فرق داره سخت تره منم ک تابستونو خوب نخوندمهم تستی کنکور هس ...

طبیعیه عزیزم بحث آینده شغلی و جایگاهی شما در میونه ولی دیر نشده سعی کن از الان و طی سال خوب بخونی و تمرین کنی از این سایت هم برو که بعداً پشیمون نشی خدایی نکرده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی