2821
2789
عنوان

پسرخسیس🤚🤚🤚🥹🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 24 پست
نمیگم حتماخسیسه میگم شاید .نمیدونم چطوربفهمم خسیسه یانه

بهتره باهاش کلی رفت و آمد کنی

مسافرت(اگه خانواده ها بزارن) کافه و رستوران و شهربازی و وووو....

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بهتره باهاش کلی رفت و آمد کنیمسافرت(اگه خانواده ها بزارن) کافه و رستوران و شهربازی و وووو....

فکرخوبیه👌🏻👌🏻

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه تصوریه 🦦کسی که کار می‌کنه مرد زندگیه

میدونم  منم عاشق مردکاریم

منظورم کساییه که پولشونوفقط پس اندازمیکنن اهل خرج کردنیستن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

نه😂

😂😂ن عزیزم اینجوری نیست

من داداشم بین ۲۶ و ۲۷ 

بابام ی خونه آپارتمانی داده بهش 

خودش ۲ تا ماشین داره ی ایرانی ی خارجی 

ی زمین داره 

چند میلیارد هم سرمایه ک ت کارش 

اتفاقا تنها چیزی ک براش مهم نیس پول 

میگه اومد و من فردا مردم حداقل از پولم استفاده کنم لذت ببرم از زندگی کلی ی خودش میرسه تفریح میره جنگل میره پول مکمل و باشگاه و تغذیه مخصوصش ک بماند😂😂💔

برا خانواده و دوستاش هم خرج میکنه

Death cause overdose by thinking too much🧠💥

😂😂ن عزیزم اینجوری نیستمن داداشم بین ۲۶ و ۲۷ بابام ی خونه آپارتمانی داده بهش خودش ۲ تا ماشین داره ی ...

شغلش چیه درامدش چقده

شغلش ازاد وزیتور درآمدش هم نمیدونم تقریبی دیه نمیشه گفت چقدر ولی فک میکنم مثبت ۵۰ میانگین سالانه بگی ...

خوبه 

امیداوارشدم انشالله خاستگارمنم خوب باشه😅دست ودلباز

2790
2823
2791
2779
2792