2777
2789

چرا انقد زود گرفتیش،داغیه بدنش چون یهو ازشیر گرفتیش اینجوری شده،خیلی سخته خدا کمکت کنخ و بهت صبر بده،من امروز ی هفتس دخترمو ازشیرگرفتم مردم وزنده شدم

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

سلام بعضی بچه ها بعد از شیر گرفتن تب میکنن .ولی همه نه.واسه همه سخت نیست.واسه من اولش اسون بود ولی الان اگه یه روز تو زگروز نخابه شب پامیشه غوغا میکنه .جون بیدار میشه شیرم نیست بخوره از طرفی چون تو روز نخابیده خستس وبلد نیست خودش بخابه کای بغلش میکنم تا اروم شه.پشت دستمو داغ کردم هر جوریه خاب روزشو از دست نده که شبش بلوا میکنه

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقد زود گرفتیش،داغیه بدنش چون یهو ازشیر گرفتیش اینجوری شده،خیلی سخته خدا کمکت کنخ و بهت صبر بده ...

البته نزدیکه ۲۱ ماهگی ش هست از طرفی چون اصلا غذا نمیخوره.و کاهش وزن گرفته فقط چسبیده به من.آخر تیر دو ساله میشه میگن گرما نگیری بهتره.

منم دخترم بیست ماهشه تازه وزنش دورقمی شده 😢هیچی نمیخوره 

همه میگن بگیرش از شیر ولی نمیدونم چه جوری😭😭😭😭دست تنهام

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

استاتر جان وخانومایی که از شیر گرفتین یه سوال چه جوری شیرتون خشک میشه قرصی هست تهیه کنیم؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
البته نزدیکه ۲۱ ماهگی ش هست از طرفی چون اصلا غذا نمیخوره.و کاهش وزن گرفته فقط چسبیده به من.آخر تیر د ...

بهش شیر پاستوریزه میدی؟چی جایگزین میکنی شبا؟

استاتر جان وخانومایی که از شیر گرفتین یه سوال چه جوری شیرتون خشک میشه قرصی هست تهیه کنیم؟

اموکسی سیلین ۲۵۰ بگیر ۸ ساعتی بخور البته وقتی دیکه کامل کرفتیش

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن