2777
2789
آخه این همه ذوق؟ روز ازدواجم اینجوری ذوق نداشت

😂منم یکی دوبار واکنش نشون دادم همون اولش ولی الان میبینم واقعا الکی بوده

میدونی چیزایی که ما فکر می‌کنیم مردا بهشون فکر میکنن یا مهمه براشون از نظر خودشون واقعا بی اهمیته و به چشم یک سرگرمی نگاش میکنن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂منم یکی دوبار واکنش نشون دادم همون اولش ولی الان میبینم واقعا الکی بودهمیدونی چیزایی که ما فکر می‌ ...

واکنش نشون ندادم ولی گاهی تکرارشم نگاه می‌کنه این برام عجیبه

واکنش نشون ندادم ولی گاهی تکرارشم نگاه می‌کنه این برام عجیبه

باور کن فقط برای سرگرمیه همین

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بنظر منم مزخرفه بخدا خیلی آدم منعطفی هستم ولی واقعا مزخرفه حقیقتا

عشق ابدی که از مزخرف هم اونورتر بود من چند قسمت اول رو دیدم بعد پشیمون شدم همون چندتا رو هم دیدم.

ولی زن روز دیدنش واسه سرگرمی بد نیست. یه ایده ای هم میشه از بعضی هاشون گرفت واسه انتخاب لباس