2777
2789

معمولاً عصر تا قبل خواب بستگی داره ب شرایط خودت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کافیه دگه صبح بخور

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه فرمی از منیزیم مصرف میکنی و دوزش چنده؟ فرم های گلیسینات و سیترات از بقیه بهترن و دوز روزانت باید 200 اینا باشه بیشتر از اون خطرناکه. با معده خالی هم نخور

و شاید مشکل اصلا کمبود منیزیم نباشه و روش اثر نذاره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

چ شراطی

قرص دارویی بخوری به و منظور منیزیم بخوری و.....

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هیچ دارویی مصرف نمیکنم و بخاطر تمرین سنگین اینجوری شدم

اسپاسم عضلانی و کشیدگی عضلات و ماهیچه 

اره

متوکاربامول بخور با کتورولاگ

روش زده مگنی وان ۲۵۰ میلی گرمی دیگه نمیدونم

فرم اکسایده که زیاد جالب نیست. نخور دیگه 

منیزیم برای دردای مزمن عضلانیو استخوانی مفیده یه مدت مصرف کنی خوب میکنه روی درد ورزش اثر نداره 

اون قسمت که درد میکنه رو با باندی چیزی ببند و گرم نگهدار و استراحت کن تا فردا خوب میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.