_ایلجیما_ مدیر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 عنوان آزاد شدم | مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 88 پست خوشحالمممم ایشالا آزادی قسمت همهنیومده روز اول مشکی شدم... لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝 1404/06/30 | 18:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 خودم رو نشد ازت بپرسم ولی از ی کاربری خواستم ازت بیوگرافیتو بپرسع نمیدونم اومد پی ویت یانه نه کسی نیومدهب کی گفتی حالا؟ لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 نه کسی نیومدهب کی گفتی حالا؟ یادم نیس فک کنم ترگل هستم یا همچین چیزی اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 یادم نیس فک کنم ترگل هستم یا همچین چیزی مرگلم داشتیم ترگل ندیدم تو سایتب هر حال نه کسی نیومده لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 مرگلم داشتیم ترگل ندیدم تو سایتب هر حال نه کسی نیومده یادم اومد کاربریش ترگلشونم بود اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 یادم اومد کاربریش ترگلشونم بود اهانمیشناسم اینو لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 اهانمیشناسم اینو باشه سلطان مراقب قشنگیات باش هرچند نمیدونم مجردی متاهلی چند سالته یا کسی تو زندگیته اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 باشه سلطان مراقب قشنگیات باش هرچند نمیدونم مجردی متاهلی چند سالته یا کسی تو زندگیته نه بابا من مجردممسخره میکنی؟ لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 نه بابا من مجردممسخره میکنی؟ ن بخدا چرا مسخره کنم حقیقتا خیلی چک میکنم پیجتوببخشید اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 ن بخدا چرا مسخره کنم حقیقتا خیلی چک میکنم پیجتوببخشید خواهش میکنم🍓ولی پروفم انقدرام خوب نیستااا🤪🤪 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 خواهش میکنم🍓ولی پروفم انقدرام خوب نیستااا🤪🤪 ولی من دوسش دارم اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 ولی من دوسش دارم هااا😳ینی چی🤣 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 هااا😳ینی چی🤣 ازت میترسم راسش اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 ازت میترسم راسش مسخره نکن مگه چیکارت کردم😂😂 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 مسخره نکن مگه چیکارت کردم😂😂 مسخره نمیکنم بخدا کاری هم نکردی ینی میترسم وی ویت بیام حرف بزنیم اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه