_ایلجیما_ مدیر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 عنوان آزاد شدم | مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 88 پست خوشحالمممم ایشالا آزادی قسمت همهنیومده روز اول مشکی شدم... لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝 1404/06/30 | 18:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 30272 @محدثه_1401 اخه اون بیشعورا سریع نینی یار تگ میکنن بدم میاد حقشه😂 هردوطرف زود تگ میکنن اصلا نمیشه تاپیکو خوند زودمیترکه😄 ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 هردوطرف زود تگ میکنن اصلا نمیشه تاپیکو خوند زودمیترکه😄 الان شما کدوم طرفین؟!😂 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 30272 الان شما کدوم طرفین؟!😂 عه نمیگم که😂 ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 عه نمیگم که😂 اوکی😁 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 ی سوال ببخشید ؟ اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 ی سوال ببخشید ؟ بفرماین لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 بفرماین میترسمبیخیال اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 میترسمبیخیال چرا😂 نه بگید لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 چرا😂 نه بگید دعوام میکنی اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 دعوام میکنی نمیکنم بگو لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 نمیکنم بگو عکس خودته اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 عکس خودته نهههه🤣 لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 نهههه🤣 چرا حس میکنم این شکلی هستی اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
_ایلجیما_ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 1103 چرا حس میکنم این شکلی هستی نه ولی از این بهترم لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6519 نه ولی از این بهترم خودم رو نشد ازت بپرسم ولی از ی کاربری خواستم ازت بیوگرافیتو بپرسع نمیدونم اومد پی ویت یانه اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه