2777
2789
اره دیگه مگه من چکه آخه بنایقشنگ نیستم که هستمخونه ندارم که دارم خوش اخلاق و شوخ طبعم که هستم دیشب ا ...

داشت از خنده بیهوش میشود که بغلش کردم با یه بوس کوچولو 🙈🤣🤦

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمع کن بار و بندیلتو و برو دیگه اینجا به درد مرد متاهل نمیخوره 😂

چشم بذار پروف کت وشلوارو‌ بذارم پروف 

البته امکان داره دوتایی بیایم اینجا

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

ای واویلا 😍

دیگه اون لحظه نشد اون حرکتو نزنم 

آخه خیلی ناز و‌کیوته 

خدا گفت صبر کن ی بهترو‌واست ردیف میکنم 

دمش گرم واقعا

#خدایا_شکرت‍ 

دیگه اون لحظه نشد اون حرکتو نزنم آخه خیلی ناز و‌کیوته خدا گفت صبر کن ی بهترو‌واست ردیف میکنم دمش گرم ...

خدا را شکر 

ایشالله خوشبخت باشید تا همیشه در کنار هم 

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂

خب دوتایی بیایید هم خوبه

اره ولی فک نکنم بتونم لایکی کامنتی بذارم

البته یک اعتماد داره 

بهر تماشا میام فقط🤣🤣🤣

خدا را شکر  ایشالله خوشبخت باشید تا همیشه در کنار هم

مرسی 

خیلی مهربونی شما

ان شاالله بهترین ها نصیبت شه خواهر🙏🌹💐

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

اره ولی فک نکنم بتونم لایکی کامنتی بذارمالبته یک اعتماد داره بهر تماشا میام فقط🤣🤣🤣

کلا نیای بهتره 

این سایت مردا را جزیی نگر میکنه

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂