2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه مبارکه

ممنونم گل🌹🌹🌹🌹🙏

از استرس نخوابیدم

ی ساعت دیگه با مادرش اینا میریم آز خون

ولی کاش دونفری می‌رفتیم یک کم حرف می‌زدیم

حالا ازین به بعد مگه میزازن دوتایی خلوت کنیم میخام زودی عقد کنم راحت شم حوصله کش مکش ندارم🤣

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

ممنونم گل🌹🌹🌹🌹🙏از استرس نخوابیدمی ساعت دیگه با مادرش اینا میریم آز خونولی کاش دونفری می‌رفتیم یک ...

چرا اینقدر زود ازمایش ؟؟؟ 

یعنی سریع بله دادن؟؟؟؟

بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش

نتیجه چی شد

همه چی خوب بود خداروشکر

امروز بریم آز و از اون ور حلقه و گفت ی گوشی میخام که برم ببینم چی مدنظرشع

همین ک آیفون نمی‌خواد خیلی خوبه لنتی از الان بفکر جیبمه

اینو به نظرت نباید فداش شد🤣

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

همه چی خوب بود خداروشکرامروز بریم آز و از اون ور حلقه و گفت ی گوشی میخام که برم ببینم چی مدنظرشعهمین ...

بله فداش شو آفرین ، 

مبارکه

بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش

چرا اینقدر زود ازمایش ؟؟؟ یعنی سریع بله دادن؟؟؟؟

اره دیگه مگه من چکه آخه بنای

قشنگ نیستم که هستم

خونه ندارم که دارم 

خوش اخلاق و شوخ طبعم که هستم 

دیشب ایقد براش گفتم که از خنده روده بر شد

عقدم نظر خودش بودآ

همه چی خوب بود خداروشکرامروز بریم آز و از اون ور حلقه و گفت ی گوشی میخام که برم ببینم چی مدنظرشعهمین ...

اینجا امشب بیان خواستگاری ۶ ماه بعد تازه بله میدن 

چرا شما رفتید رو دور تند 😬

مرسی گل حالا مسخره نکن خو عه🤣🤣🤣🤣

مسخره نکردم 

لذت میبرم ازدواج جوانان وطن را میبینم 

اینجا امشب بیان خواستگاری ۶ ماه بعد تازه بله میدن چرا شما رفتید رو دور تند 😬

آخه چیزی نبود که بخاطرش بخان بله رو طول بدن

اره دیگه مگه من چکه آخه بنایقشنگ نیستم که هستمخونه ندارم که دارم خوش اخلاق و شوخ طبعم که هستم دیشب ا ...

در نی نی سایت ولو نیستم که هستم 

همین هر چی خوبیه میشوره میبره😂😂

مسخره نکردم  لذت میبرم ازدواج جوانان وطن را میبینم

ممنوووووونم مهربون

ان شاالله خوشبختی تموم جوونامون

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

در نی نی سایت ولو نیستم که هستم همین هر چی خوبیه میشوره میبره😂😂

نگو اینجوری خود

اگ اینجام واسه کسب تجربه

الان ی نگاه کنه میفهمم خواستش چیه

7ساله اینجام و دیگه استادتونم🤧😅🤦

نگو اینجوری خوداگ اینجام واسه کسب تجربهالان ی نگاه کنه میفهمم خواستش چیه7ساله اینجام و دیگه استادتون ...

جمع کن بار و بندیلتو و برو دیگه 

اینجا به درد مرد متاهل نمیخوره 😂