۳ هفته اس نتونسیم بریم به مادرش اینا سر بزنیم چون شوهرم آخر هفته ها هم باید بره شیفت پنجشنبه جمعه بعد امروز مادرش بهش زنگ زد گفت خودت بعد سرکارت بیا اینجا من دلم واست تنگ میشه ولی نگفت بیاین من یکم ناراحت شدم نمیدونم حق دارم یانه حس کردم ادم حسابم نکرد
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
خب آخر هفته نمیشه نمیتونین برین. وسط هفته هم نرفتین. اون میخواد یه کم بچشو ببینه دیگه . با خودش میگه اگه عروسم میخواست بیاد وسط هفته میومدن پس نمیخواد .گفته پسره بره . ناراحت نباش بشین خونت به شوهرت بگو گفته تو بیای پس من نمیام برو تنها .
خب آخر هفته نمیشه نمیتونین برین. وسط هفته هم نرفتین. اون میخواد یه کم بچشو ببینه دیگه . با خودش میگه ...
خود پسرش وسط هفته ام نمیره چون میگ خستم ترافیکه حوصله ندارم ولی اون همه چیو از چشم من میبینه من خیلی بهش گفتم برو سر بزن خودش نرفت الانم از قصد جلو من زنگ زد که منو بچزونه