2777
2789
عنوان

شوهرم

318 بازدید | 21 پست

۳ هفته اس نتونسیم بریم به مادرش اینا سر بزنیم چون شوهرم آخر هفته ها هم باید بره شیفت پنجشنبه جمعه بعد امروز مادرش بهش زنگ زد گفت خودت بعد سرکارت بیا اینجا من دلم واست تنگ میشه ولی نگفت بیاین من یکم ناراحت شدم نمیدونم حق دارم یانه حس کردم ادم حسابم نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر حساس نشو بهش فکر نکن.

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

به کتف چپت حواله کن و تنهایی تو خونه خوش بگذرون تا همسرت برگرده.

نمیدونم حساسم یانه ولی دلم میشکنه از اول دوستم نداشتن اصلا بهم احترام نذاشتن واس هیچی ازم نظر نمیخاستن کلا هیچی بودم 

چشم

بی اشک پرنور بی بلا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب آخر هفته نمیشه نمیتونین برین. وسط هفته هم نرفتین. اون میخواد یه کم بچشو ببینه دیگه . با خودش میگه اگه عروسم میخواست بیاد وسط هفته میومدن پس نمیخواد .گفته پسره بره . ناراحت نباش بشین خونت به شوهرت بگو گفته تو بیای پس من نمیام برو تنها . 

خب آخر هفته نمیشه نمیتونین برین. وسط هفته هم نرفتین. اون میخواد یه کم بچشو ببینه دیگه . با خودش میگه ...

خود پسرش وسط هفته ام نمیره چون میگ خستم ترافیکه حوصله ندارم ولی اون همه چیو از چشم من میبینه من خیلی بهش گفتم برو سر بزن خودش نرفت الانم از قصد جلو من زنگ زد که منو بچزونه

خود پسرش وسط هفته ام نمیره چون میگ خستم ترافیکه حوصله ندارم ولی اون همه چیو از چشم من میبینه من خیلی ...

خب وقتی پسرش وسط هفته نمیره الانم که اون گفته نمیره دیگه . جوابشو خودش میگیره ناراحت نباش