2777
2789
عنوان

بچه سوم

679 بازدید | 25 پست

من برای بارداری اولم یکم زمان برد تا حامله شدم و زیر نظر دکتر بودم و جفت پایین بود دو ماهه اول استراحت مطلق بودم ولی در کل بارداری راحت و بدون ویاری داشتم

دختر اولم که به دنیا امد بچه خیلی بد قلقی بود و تا چهار سالگی فوق العاده نق نقو و لجباز بود و بدخواب  ولی الان خدا رو شکر خوبه 

بخاطر دختر اولم که خیلی اذیت شدم از اوردن بچه دوم واقعا واهمه داشتم و بالاخره با اصرار اطرافیان و خودم هم  کمی دوست داشتم و اقدام کردم برای بچه دوم

که خدا رو شکر خیلی زود و بعد از یکی دو ماه اقدام باردار شدم و بارداری راحتی داشتم و دختر دومم بدنیا امد .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دخترم چهار ماهه است و اصلا قابل مقایسه با دختر اولم نیست بچه  ارام و خوش خواب خدا رو شکر 

من فوق العاده  دختر دوست دارم .

در حین بارداری دوم مادرم رو از دست دادم و خودم چند خواهر و برادر دارم  و تحمل درد از دست دادن مادرم با وجود همراهی خانواده ام قابل تحمل بود و  توی،بارداریم خیلی هوام رو داشتن واقعا متوجه شدم چقدر خوبه که خانواده پرجمعیتی هستیم و تونستیم همراه وغمخوار هم باشیم 

وضع مالیمون هم خدا رو شکر خوبه  حالا با وجود دخترم که ارومه فکر میکنم اگه یکی دیگه هم داشته با ...

چه خوب.شما چندسالتونه؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما

Azizam beza khodet yekam aroom beshi,badanet esterahat kone va yekam bazsazi beshe bad be fekr bioft ,injoori faghat khodeto daghoon mikoni,bacheha ta 4 salegi hame masooliyateshoon taghriban ba madare Alan aroome dalil nemishe yeksalegi be bad ham hamchenan aroom bashe,vaghti bozorgtar shod are mitooni behesh fek koni

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌

خیلی تصمیم گیری برای بارداری سوم سخته،من خودم ۳ سال درگیراین موضوع بودم تا بلخره اقدام کردم، حالام حدود۶ هفتست و خوشحالم ازاینکه این تصمیمو گرفتم...

شما الان که زوده اما تو فکرش باشین یکی دو سال دیگه سومی بیارین مطمئنم تصمیم درستیه