2777
2789

موقعی که داداشم رفت با دختری که ۲۵ سال ازش کوچیکتر بود ازدواج کرد و یواش یواش پول خودش و ارثی که از بابام بهش رسیده بود به اسم زنش کرد زندگی ما شد جهنم

دختره بخاطر پول و ضعف شخصیتی داداشم باهاش ازدواج کرد. بعد که کل اموالش رو اوایل ازدواج رو زد به اسم خودش، کردش یه انسان توسری خور و زن ذلیل و برده خودش و خانوادش. تمام کارهایی که یه برده انجام میده داداشم انجام میده برای زنش و خانوادش. از پا کردن کفش زن و خواهرزنش تا بردن برادرزده زن داداشم به مهمونی و بازار و این ور و اونور 

ارتباط داداشم رو با ما که از همون روز اول ازدواج قطع کرد. کلا برای پول و قدرت نمایی با داداشم ازدواج کرد. چون دختر خوشگلیه هزاران خواستگار جوون داشت

بخاطر اینکه ما به اینجامون رسیده بود و داداشم داشت نابود میشد شروع کردیم زنگ به بزرگای فامیل های زن داداشم و گلایه کردن که جلوی جلوی این سلیطه رو بگیرن و مادرم هم چند بار باهاش بحث کرد تلفنی

حالا از همون موقع شمشیر رو روی ما از رو بسته. خونه ما که قبل ازدواج به داداشم زدیم تا بکوبه و ساختمون بسازه و تنها چیزی بود که داداشم به اسمش نزده بود رو آخر ازش گرفت و زد به اسم خودش. بعد هر روز برای اذیت کردن ما یه نفر طراح رو میفرسته و میگه قراره بشه سالن آرایش خواهرش

خرجی مادرپیرم و من که با داداشم بود رو قطع کرده کاملا. الان دو هفتس داریم با پس انداز زندگی میکنیم. فامیلی داداشم رو هم عوض کرده به فامیلی خودش

دیشب بهم زنگ زد و کلا یه یه جمله گفت، اونم اینکه گفت نسرین من تو و مادرت رو بیچاره میکنم و قطع کرد!

اینم بگم خواهشا نگین برو شکایت کن و این حرف ها چون یه وکیل گفت همه چی قانونی بوده و متاسفانه از داداش بی شرفم هم هیچی غیرتی بلند نمیشه

فکر کنم باید کم کم وسایلمون رو جمع کنم با این مادرپیر آواره شهرستان بشیم. البته اگه این سلیطه به همین راضی بشه چون فکر میکنم خیلی میخواد مارو اذیت کنه 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم باور کنم! 

هیچ جوره نمیتونم این حجم از حماقتو باور کنم..

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خوب چرا همه چی رو دادین به داداش بی عرضت؟چرا به تو چیزی نرسید؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ارث شما چی شد؟

برادرت سهم خودشو داشت

سهم مامانت چی شد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".