2777
2789
عنوان

وایییییی چقدر خرم 🤦‍♀️😶

161 بازدید | 4 پست

آقا ما تماس تصویری گرفتم با دختر عمم آقا بابام ۷ میل به عمم بدهکاره این دخترش اول زنگ زدم عمم خواب بود داشتیم حرف میزدیم از زبونم در رفت گفتم دیروز من بازار بودم ۲ تا کفش گرفتم ۷ میل خرج کردم و فلان آخه دستمون خالی بود گفته بودم من کفش نمیخرم بعد که گوشیم فروختم تولدمم بود گفتم بگیرم برم باشگاه یکی واسه باشگاه یکی مدرسه ضد افتاب سنتلا هم گفتم گرفتم یعنییییی خاااااک 🤦‍♀️همین موقع صدا عمم اومد گفت تو که میگفتی کفش نمیگیری منم گفتم واسه باشگاه و فلان 

ولی باز ضایس بابام گفته بود چیزی نگم زشته چون بدهکاریم از پارسال بابام دستش خالی بود چند بارم گفته بابام پولتو پردار اون گفته چون دستتون خالیه فعلن نه گذاشتن به پول زمین کشاورزی امسال که همچی بهم ریخته و پولی گیر نیومد خدای من نباید اینکارو میکردم 

الان پول اینا هم افتاد گردنمون حقوقمون ۱۵ میلیونه میگن اینا این همه پول از کجا اوردن بگم گوشی رو فروختم زشت میشه باید پولشون بدیم خاک بسرم😑

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

خواستی کلاس بزاری در حالیکه بدهکارشون بودین!!!

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

خواستی کلاس بزاری در حالیکه بدهکارشون بودین!!!

حواسم نبود ۱۵ سالمه 

بخدا 😂خیلی خرم قصدم کلاس نبود میخاستم با یکی حرف بزنم تنها بودم حوصلم سر رفته بود چیکار کنم گوشی فروختم چون پول نداشتیم یه ۶ میل هم برداشتم واسه خودم بقیش همش قراره خرج کولر و.... بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حواسم نبود ۱۵ سالمه بخدا 😂خیلی خرم قصدم کلاس نبود میخاستم با یکی حرف بزنم تنها بودم حوصلم سر رفته ب ...

ازین ب بعد بیشتر مراقب حرفات باش

از،الان باید عاقل باشی

نی‌نی سایت هم نیا 

درست رو بخون 

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

ازین ب بعد بیشتر مراقب حرفات باشاز،الان باید عاقل باشینی‌نی سایت هم نیا درست رو بخون

اصلن به درک که بفهمن مگه طلبکار منن برن از بابام پولشون بگیرن به من چه مگه پول به من دادن کلاسم میزارم دوست دارم بزارن بسوزن مهم نیستن نی نی سایت چرا نیام من عضویتم که از شما قدیمی تره سربار کسی هم نیستم عزیز من درس هم ندارم فعلن به وقتش میخونم بنظرم من برای خودم زندگی میکنم بزار زشت باشه بزار بدشون بیاد برام مهم نیست 🧡