2777
2789
عنوان

دندون پزشکم

242 بازدید | 25 پست

من رفتارایی از دندون پزشکم دیدم و جوری بهم زل میزد یا نگاه میکرد که به هر کی میگفتم میگفت قطعا بهم علاقه مند شده و به خاطر همین رفتاراش و زل زدناش ذهن منو درگیر کرد و من فکر میکردم مجرده ولی الان دیدم تو استوری عکس زنشو گذاشته و ازش تشکر کرده واقعا حالم گرفته شد که چرا با اینکه متاهل بود اونجوری زل میزد یا رفتار میکرد و الان من ۳ ماه هست نرفتم برای ادامه ی کارم ولی این هفته قرار بود برم برای ادامه ی کارم ولی الان متوجه این موضوع شدم به نطرتون دکترمو عوض کنم یا برم؟

بر اساس تجربه میگم به حست اعتماد کن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگلی ؟؟ هیکلت قشنگه ؟؟

اگه هست بخاطر همینا بوده 

مردا کلا میگن اگه قشنگه نگاه کنیم 

مردا اصلا پیچیده نیستن قصدشون جدی باشه میان میگن 

که گفتی فقط نگاه میکرده الانم که متاهله کلا منتفیه 

😑😑بنظرم شما خیلی جدی گرفتی فکر کردی دوست دارهاگه ازت خوشش میومد استوری نمیکرد زنشو

اگه شاید تو هم جای من بودی از رفتاراش این برداشت رو میکردی ولی اون نمیدونه من پیجشو پیدا کردم که میگی اگه دوست داشت استوری نمیکرد

عزیزم دندون پزشکان معروفن به لاس

یعنی دکتر من جوری بمن می‌گفت خوشگلی فلانی که من گفتم فرداش میاد خواستگاریم 

اما یکم که گذشت پیشنهاد روابط ناجور داد 

وحشی و مریضن

...
یعنی چیکار کنم؟

نمیدونم نگاهش چجوری بوده و....

معمولا خودم حس هام ۹۰ درصد مواقع جواب میدن 

من جات بودم محل نمیدادم میرفتم یه دکتر دیگه یا تهش کس دیگه ای نمیشد میدادم همین برام درست کنه 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

برو محلش نزار

با حس خودم چیکار کنم من تو تمام این مدت ذهنم درگیرش بود چون واقعا اون طوری رفتار کرد یا زل زد که شاید هر کی جای من بود این برداشت رو میکرد ولی الان متوجه این موضوع شدم واقعا فکر نکنم بتونم دوباره باهاش روبه رو شم

دکترا همشون چشم چرونن

یکی از رفتاراشو میگم که اومد کنار یونیت منن بی صدا و بدون حرف یا کاری بهم زل زده بود و با اینکه من نگاهش نمیکردم نگاهشو برنمیداشت یعنی واقعا زل زده بود آدم حسش که بهش دروغ نمیگه که بگید توهم زدم

با حس خودم چیکار کنم من تو تمام این مدت ذهنم درگیرش بود چون واقعا اون طوری رفتار کرد یا زل زد که شای ...

حتی بر فرض محال،آدمی بود که دوستت داشت هم مادامی که جنم نداره و تصمیم میگیره علاقشو ابراز نکنه،خب این علاقشو بکنه تو ما تحتش

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله