2777
2789
احساس میکنم خیلی چرتو پرته😂

به پای فصل اول نمیرسه ولی بدم نیست

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون امپراطور نوه جومونگه؟کی هس اصن😂

ن پسرشه یوری ومسر هی سویا هست 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره فصل ۲ قشنگه درمورد نوه جومونگه که خود بازیگر جومونگ نقشش رو بازی میکنه

فصل ۳ هم داره پارسال از شبکه تماشا برای اولین بار پخش شده

ولی هیچکدوم به فصل ۱ نمیرسن

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

خوبه اونم من زبان اصلیش رو دیدم بدون سانسور شخصیت دختر فیلم یکم نچسبه سوسانو خیلی باحال تر بود

دختره با مهیول ازدواج میکنه؟ یا همین جوری رابطه دارن و ازش بچه دار میشه؟

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
ندیدم خودم بابام دیدن نمی‌دونم ولی توی جومونگ سه می‌دونم سوسانو پیرشدش بود

نه تو جومونگ ۳ اصلا سوسانو نبود

یه سریال دیگه پخش شده بود نمیدونم اسمش چی بود مثل اینکه سوسانو تو اون سریال بود

میگن جومونگ ۴ هست ولی تو ایران به عنوان ادامه جومونگ پخش نشده فقط سه فصل پخش شده

فقط تسو هست و یوری

پسر یونگپو هم هست ولی تو سریال درمورد اینکه این پسر یونگپو هست حرفی زده نشده

طبق تاریخ این شخصیت پسر یونگپو هست و تو سریال هم تسو میخواست اونو جانشین خودش کنه