2789
عنوان

عمل دیسک کمر

97 بازدید | 11 پست

سلام چطورین دوستان 

من پدرم دیسک کمرشو عمل کرده از نوع بدون پلاتین و پیچ و مهره من ازش دورم کسیم ب اون صورت نیست ازش مراقبت کنه حدود ۱۰ ساعت فاصله داریم از هم میتونه سفر کنه یک هفته بعد عملش مثلا؟ بیاد پیشم ک من مراقبش باشم تو ماشین بودن سخته واسش؟

ماشین برای کمر و دیسک سمه 

مگه اینکه یواش بدون تکون و دراز کشیده باشه 

پدر من ۳ بار عمل کرده :)

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله ک دیگ پیش نیاد واسشون اره همینطوری اروم بیارمش پیش خودم☹️

تشکر همچنین

اره تحت مراقبه باشه بهتره فقط احتیاط کنید 

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

انشالله حالش خوب بشه ولی مراقبت بعد عمل خیلی مهمه که رعایت کنن بهتره از پزشکش سوال کنید تامطمئن بشید ...

خیلی ممنونم دکترشم میگع بعد کشیدن بخیه هاش چون عملش ظاهرا عمل سبکی بوده 

اخه چند مدت نیاز ب مراقبت داره؟

دقیقش رو از دکترا بپرس

اگر تنهایی می‌تونه نشست و برخاست کنه، کار راحت تره.

روزی چند ساعت به نفر بیاد کارای خونه و پخت و پز و لباس شستن رو براش بکنه

خیلی ممنونم دکترشم میگع بعد کشیدن بخیه هاش چون عملش ظاهرا عمل سبکی بوده

اگه اجازه دادن ببرینش با احتیاط صندلی عقب ماشین پتو پهن کنید که بتونه دراز بکشه تا حدی وفشار به کمرش نیاد تا چهل روز معمولا هرعملی مراقبت میخواد نگران نباش 

دقیقش رو از دکترا بپرساگر تنهایی می‌تونه نشست و برخاست کنه، کار راحت تره.روزی چند ساعت به نفر بیاد ک ...

عمه ام یک هفته ای هست پیشش ظاهرا حالش بد نیست صحبت کردم باهاش دردم نداره انگار شکر خدا منم بخاطر ی سری مسائل نتونستم پیشش باشم همه میگن بعد ۱۰ روز ک بخیه بکشه ۹۰ درصد مشکلاتش حل میشع

اگه اجازه دادن ببرینش با احتیاط صندلی عقب ماشین پتو پهن کنید که بتونه دراز بکشه تا حدی وفشار به کمرش ...

خیلی ممنونم از توضیحاتت سعی میکنم ازش بیشتر مراقبت کنم❤️