2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظرات متفاوت

البته بگذریم یه عده رسالت دارن تو این موضوعات

اما خب شرایط زندگی باعث بعضی رفتارا میشه 

شنونده باید عاقل باشه و تحت تاثیر قرار نگیره

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من سال ۹۶ اینجام جدیدا حالم از سایت بهم میخوره اینجوری نبود اینجا

بچه مدرسه ای هم خیلی زیاد شده  تو سایت 

بخاطر اونم هس

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

من سال ۹۶ اینجام جدیدا حالم از سایت بهم میخوره اینجوری نبود اینجا

منم 14ساله اینجام،، حیف نبود قدیما،،درسته بیشتری خاموش بودم،، ولی بازممممم.... 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
بعضیا سادیسم دارن و از ناراحت کردن دیگران لذت میبرن متاسفانه. نباید توجهی کرد بهشون

شاید اصلا تو زندگی واقعی‌شان اینطور نباشن ولی اینجا یه نقاب ترسناک میزنن و عقده‌ ای رفتار میکنن

عنوان تاپیک ها خیلی جذاب بود اکثرا فان بود به من خیلی خوش می‌گذشت ولی الان اعصابم خراب میشه 

منم از سال ۸۹ اینجام 

اون موقع ها اکثر کاربرا محترم و متشخص بودن

تاپیکها هم پرمحتوا بود 

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔