2777
2789
عنوان

ازدواج یا تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 59 پست
بله

خب این عالیه 😍🌹موفق باشی 

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

نه تو بهش بگو الان دارم میگم که نگی نگفتی بعد ازدواجم کوتاه نیا همون اول اگه خواست محدودت کنه یاد او ...

کلا نمیدونم چم شده انگار فقط مغزمه که داره کار میکنه احساساتم از بین رفتن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا چون خودمم توی بحثا و اختلافات مقصرم دارم کار میکنم روی خودم ولی نمیدونم ارزش شو داره؟

اگه دوسش داری بهش کشش داری قطعا ارزششو داره.اگه به بلوغ فکری برسی میفهمی که  رابطه خوب رو باید ساخت

اگه دوسش داری بهش کشش داری قطعا ارزششو داره.اگه به بلوغ فکری برسی میفهمی که رابطه خوب رو باید ساخت

تازگیا خیلی چالشامون بیشتر شده تنش هامون هم اون بخاطر شرایط اقتصادی هم من بعد جنگ بهم ریختیم و انگار خود من تحملم برای چالشای رابطه کم شده و همش دلم میخواد فرار کنم ازش

تازگیا خیلی چالشامون بیشتر شده تنش هامون هم اون بخاطر شرایط اقتصادی هم من بعد جنگ بهم ریختیم و انگار ...

یکم به خودتون زمان بدید استراحت کنید یک هفته یا ده روز با هم ملاقات نکنید و زنگم نزنید. تا تکلیفتون با خودتون مشخص بشه. 

یکم به خودتون زمان بدید استراحت کنید یک هفته یا ده روز با هم ملاقات نکنید و زنگم نزنید. تا تکلیفتون ...

مرسی گلم همین کارو کردیم زنگ و پیام خیلی خیلی محدود شده مایی که کل روز حرف میزدیم یکم ذهنم اروم تر شده با اینکه خیلی دلتنگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز