2777
2789

بدون اجرت یعنی کلاهبرداری محض..

خیلی رایجه که طلا نباشه و فقط روکش طلا باشه...

یا پر از سیم و مفتول مسی باشه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اجرت ۷ هست ۲۷ هم هست بستگی داره دیگه ممکنه گرمی ۲ میلیون اضافه بشه یا ۵۰۰ تومن اما اجرت هرچی بالا ...

با اجرت بخرم ضرر نمیکنم؟

خیلیا میگن فقط بدون اجرت بگیرید زیاد نمیاد روش

شیش تا النگو بخوای برداری در هد دویست میلیون چقدر اجرت بهش میخوره؟

گفتم ک بستگی به طلای ک میخری داره 

منو مامانم یک گردنبند خریدیم با این ک طلای مامانم چند گرم بیشتر بود اما اجرت طلای من بیشتر شد چون زیاد کار شده بود روش

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده است که می توانم سال ها بدون انکه اتفاق غم انگیزی رخ دهد غمگین بمانم🥀

خب طلا دست دوم و ابشده که اجرت ندارن مناسب سرمایه گذاری هستن . طلا هرچی اجرت بالاتر دیرتر به سود میر ...

طلای دست دوم به نظرت شیش تا النگو ست پیدا میکنم؟

هرجا میری لنگه به لنگست

فاکتور داشته باشه چی؟

اینکه بگیم فاکتور داره منو یاد اون لباس‌هایی میندازه که توو حومه تهران تولید میشن روش مارک زارا و منگو میزنن:)

فاکتور عاااادی ترین چیزه...

شما نهایت بتونی باهاش بری اتحادیه شکایت کنی، کلی هم دوندگی کنی..

شاااید یه چیزی تونستی بگیری و جبران کنی ضرر‌ رو...

خرید طلا هم سرمایه گذاری هم زینتی، جور در نمیاد...

اگر بحث سرمایه گذاری هست، سکه و آبشده...

اگر بحث زینتیه، برید سراغ جواهرات شناسنامه دار، که سنگ‌هاش با دلار محاسبه میشه و ارزشش رو از دست نمیده..

حداقل از طلایی با اجرت براتون بیشتر میصرفه...

هم از رشد دلار عقب نمیمونید، هم طلا...

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)