2777
2789
عنوان

با شوهرم شریک بشم خوبه یا نه

483 بازدید | 32 پست

مثلا هرچی میخریم ۳ دنگ ۳ دنگ بخریم... الان مثلا ۴ میلیارد داریم که فقط ۲ تومنش از مجردی منه که خونس. ۲ تومن باقی طلاست که شوهرم پول داده خریدم.... حالا اگر بخوام خونمو بزرگ کنم شریکی بخریم یا نه؟؟؟ نمیدونم چرا دوس ندارم هیچی باهاش شریک بشم. چون درامدشم عالی شده میگم خودش بره بخره دیگه  تا اخر عمرش وقت داره ۱۰ تا خونه واسه خودش بخره تو کارش داره پیشرفت میکنه.. من شاغل نیستم با ۲ تا بچه اینا تنها سرمایمه.‌‌  نظر شما چیه؟؟ شریک شدن یه جوریه انگار اون مال واسه تو نیس.. اختیار نداری قدرت نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شوهرت توان مالی داره اشتباه محضه دارو ندارت و بدی

میگه طلا واست خریدم بیا خونه شریکی بخریم... اما میدونم یک سال کارکنه خودش میتونه جدا بخره اوضاعش خوب داره میشه

بستگی به شوهرت داره من باشم میکنم بالاخره تهش همه چیز مال بچمونه دیگه چه فرقی میکنه به نام من یا اون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بستگی به شوهرت داره من باشم میکنم بالاخره تهش همه چیز مال بچمونه دیگه چه فرقی میکنه به نام من یا اون

اون دوس نداره هیچی به نام من حتی باشه میگه به نام بچه کن

نه شاغلم نه بیمه ام میترسم پولدار بشه منو ول کنه. نتونم اموال ها هم بفروشم اختیارشو بگیره دستش

هرگز هرگز نکن اینکار و جدا واسه خودت بخر نصیحت خواهرانه هم بهت میکنم برای خودت پس انداز مخفی داشته باش حالا که درآمد خوب داره با زبون ازش بگیر پس انداز کن طلا بخر 

میگه طلا واست خریدم بیا خونه شریکی بخریم... اما میدونم یک سال کارکنه خودش میتونه جدا بخره اوضاعش خوب ...

اوضاعش هم خوب شد تو هم ب همون نسبت احتیاجاتت و ببر بالا 

ب خودت برس 

جوری نشه ک خودت و ول کنی اقا روز ب روز پیشرفت کنه 

نظر همسرت چیه؟ 

بهش با محبت بگو نزار به لجبازی بیفته 

همسر من گفت میترسم بعد من آواره بشی به اسم تو باشه ۶ دانگ 

البته من از مجردی خونه داشتم ارث پدریم بود ولی وقتی خواستیم خونه بزرگ بخریم خونم رو فروختم همسرم هم زمین داشت فروخت 

هرگز هرگز نکن اینکار و جدا واسه خودت بخر نصیحت خواهرانه هم بهت میکنم برای خودت پس انداز مخفی داشته ب ...

۱میلیارد ونیم طلا خریدم بانکه اما خبر داره.. مخفی نهایت ۲۰ میلیون داشته باشم