2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 33 پست

یه سری آدما هستن

که به اولویت ها و یه سری آدما حس دارن و عاشقشونن و حتی براشون گریه میکنن

ولی هیچکی دیگه مهم نیست هیچکسی

مهم نیست و هیچ حسی به آدمای دیگه ندارن و حتی براشون مهم نیست طرف چیزیش بشه میگه میگذره دیگه

و اصلا اهل ناز کشیدن نیستن

من خانم هم دیدم که اینجوریه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم با شوهرت صمیمی باش و خواسته هات رو رک و راست ولی با لطافت بهش بگو.خواهر شوهر من چندباری الکی ش ...

مشکل من اینه خواستم هامو همیشه بهم میگم مثلا میگم نیاز دارم با همسرم برم بیرون اونم میگه باشه ولی یک شب میاد ازپیش دوستاش بعد میگه بریم بیرون آخه یک شب کی بیرونه کدوم مغازه بازه

یه سری آدما هستنکه به اولویت ها و یه سری آدما حس دارن و عاشقشونن و حتی براشون گریه میکننولی هیچکی دی ...

متاسفانه من اینو فهمیدم الویت آخره همسرمم بخدا تو بارداری حتی یه لیوان آبم نداد دستم.یه آزمایش ۱۲ساعته ناشتایی داشتیم هشت صب باهام نیمد دکتر با گشنگی و سرگیجه خودم تنها رفتم ولی ساعت ده صب یعنی دو ساعت بعدش بلند شد رفت خاک سپاریه بابای رفیقش

سخته دیگه ولی چه میشه کردبرو پیش مشاور ببین چطور میتونه کمکت کنه؟

منو همسرم قبلا ده جلسه رفتیم مشاوره

من چند روز پیش زنگ زدم ب همون مشاوره چون همسرم پرونده داره میشناسش

گفت بعد از بچه ب اومدن نه تنها درست نمیشه بلکه بدترم میشه

گفت اگه دوس داری یه مادر افسرده و تنها باشی بچه رو ب دنیا بیار ولی اگه دلت بحال آینده بچه میسوزه اصلا اینکارو نکن چون شوهرت هیچ تغییری نمیکنه بلکه تنهاترتم میزاره چون بی مسئولیته در مقابل زندگیش

منو همسرم قبلا ده جلسه رفتیم مشاورهمن چند روز پیش زنگ زدم ب همون مشاوره چون همسرم پرونده داره میشناس ...

منم دقیقا همین حرفو زدم

ولی بچه رو سقط نکن گناهه 

از خدا و اماما کمک بگیر

آشنای ما بهش گفتن بخاطر مشکل قلبی باید بچه رو سقط کنی

اینم نذر حضرت رقیه کرد که اگر به صلاحشه زنده بمونه و اگر نیست سقط بشه 

که بچه سقط نشد و الان خیلی هم دختر باهوش و با ذکاوتی هست و خیلی هم بانمکه

منم دقیقا همین حرفو زدمولی بچه رو سقط نکن گناهه از خدا و اماما کمک بگیرآشنای ما بهش گفتن بخاطر مشکل ...

سقط نمیکنم

ولی گناه زمانیه ک از آدم بی مسئولیت ک زنو بچه براش مهم نیس بخاطره خودخواهیه خودمون بچه بیاریم....و سرنوشت یه موجود بیگناه رو از همون ابتدا خراب کنیم بنظرم این خیلی بیشتر گناه داره

سقط نمیکنمولی گناه زمانیه ک از آدم بی مسئولیت ک زنو بچه براش مهم نیس بخاطره خودخواهیه خودمون بچه بیا ...

اونم براش گناه داره درسته

اون بی عقلی میکنه

تو چرا جلوگیری نکردی؟ خودت که عاقلی حواست هست به زندگی ازت تعجب کردم

اونم براش گناه داره درستهاون بی عقلی میکنهتو چرا جلوگیری نکردی؟ خودت که عاقلی حواست هست به زندگی ازت ...

من شش ساله ازدواج کردم اصلا بچه نمیخواستم اینم ناخواسته بود و شاید همسرم فقط چند قطره ریخته باشع ک من متوجه نشدم 

اونم براش گناه داره درستهاون بی عقلی میکنهتو چرا جلوگیری نکردی؟ خودت که عاقلی حواست هست به زندگی ازت ...

بنظرت گناه کدوم بیشتره؟؟؟؟؟

دوس ندارم مدیون بچم باشم یا با بدبختی و بی پدری بزرگش کنم ک مث خودم هزار حسرت و عقده رو دلش بمونه