2777
2789
عنوان

درمان گال

72 بازدید | 1 پست

من خودم وقتی دچار این بیماری بودم توی نی نی سایت میخوندم که چیکار کنم اینا ولی جوابی نمیگیرفتم بعدش تصمیم گرفتم خوب شدم بیام به اون عزیزانی که دچارن بگم چیکار کنم 

من خودم از یکی دیگه گال گرفتم خودم میدونستم گال گرفتم یعنی واسه همین سریع رفتم دکتر پوست 

دکتر به من یه پماد دست ساز داد قرص داد واسه اینکه هرشب بخورم با پماد کامترین پنج درصد 

و اینم گفت که تمام وسایلمو با آب داغ بشورم 

من بعد اینکه اومدم خونه تمام لباسامو شستم تا چند روز از پماد اینا استفاده میکردم ولی حموم کم میرفتم حوصله نداشتم برم 

اون پماد دست سازه هم تموم می‌شد میرفتم میخریدم با اینکه دکتر گفته بود دوهفته دیگه بیا من پشت گوش انداختم  یجورایی اصن ناامید شده بودم پماد رو هم برای تسکین استفاده میکردم

تا اینکه گفتم یه بار بیام درمان رو شروع کنم تا کی باید ایم وضعیت ادامه پیدا کنه 

صابون گوگرد خریدم لوسیون پرمترین خریدم یه مدت از اونا استفاده کردم صابون گوگرد واقعا خارش من رو کم می‌کرد 

تا دوباره تصمیم گرفتم برم پیش همون دکتر دکتر بمن یه قرص داد هرشب بخورم با دوتا پماد که یکیش گوگرد بود یه قرص دیگه هم داده بود اشتباه نکنم اسمش ایورکنتمین بود هیچی دیگه من درمان رو شروع کردم اتاقمو عوض کردم رفتم تو اتاق دیگه کل وسایلامو گذاشتم تو موشما یه سری لباس هم برداشتم برای استفاده که اونا هم گذاشتم آب داغ بعدش اتو کردم روزی دوبار میرفتم حموم با صابون گوگرد ده درصد پوستمو قشنگ میسابیدم بعد حموم از سر تا پام پماد رو میزدم شب قبل خواب حموم میرفتم با صابون گوگرد خودمو میشستم میومدم بیرون پماد گوگرد میزدم میخواییدم دوباره صبحش میرفتم حموم تا دوهفته بعد که دکتر به من گفت بیا رفتم که خداروشکر گفت خوب شدی 

ایشالله که براتون این درمان مفید باشه خدا سر دشمنم هم نیاره مسخره ترین بیماریه