2777
2789
عنوان

مردهای کورد

678 بازدید | 50 پست

با یه مرد کورد تو رابطه هستم

بعد ادم خیلی خوبیه ها

ولی کلا احساسات و اینا نه😂اصلا

حتی من وقتی جمله رمانتیک و اینا میگم بلد نیست چجوری باید جواب بده

منم اذیتش نمیکنم متوجه میشم که نمیتونه پاسخ بده رمانتیک طوری

کلا خیلی اهل عشقولانه و اینا نیستن

چرا؟ بخاطر محیطی هست که بزرگ شدن؟چه شکلی هست اونجا؟

چون من کورد نیستم حقیقتا اطلاعاتی ندارم

برعکس مثلا هرچی پسرهای ترک مامانی هستن که من نمیپسندم(طبق اطرافیان که تو دوست و …دیدم) پسرهای کورد بچه ننه اینا نیستن اصلا و این هم خیلی خوبه

اما خب میگن احساسات و اینا نه اشنایی خاصی ندارن باهاش😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز حاشیه شروع شد دست از سر ما کوردا بردارین اه

😂😂

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

احتمالا محیط خانوادگیش که در اون بزرگ شده اینطوری اونو بار آورده که نمی‌تونه احساساتشو بروز بده  

نمیشه جمع بست برای همشون

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

خیلی عصبین بلند صحبت میکنن کلاس ندارن تو رفتارشون اصلا نمیپسندم

یه چیزی بگم کوردا به شدتتتت آروم حرف میزنن ترکا بلند فکر کنم 

قصد توهین به دو تا قومیت نداشتم این طور حس کردم 💜🌷

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

ببخشید که سرت داد زدیم نپسندیدی؟ خا نپسند

یه دقیقه جواب نده ببینیم فعلا چی میگن

هنوز نسل کسایی که ویژگیهای اخلاقی رو به قومیتها و شهرها ربط میدن منقرض نشدن ؟

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️