2777
2789
عنوان

مهاجرت به چین

150 بازدید | 13 پست

کسی هست اونجا باشه 

تجربه هاشو بهم بگه ؟

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای کار ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

برای کار ؟

درس 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

چند تا از نزدیکانم رفتن 

اونجا که به طور رسمی اجازه کار ندارن تا جایی که میدونم 

یکیشون که کلا کار نمیکنه 

بعد درس هم باید برگردید اگر از طریق تحصیل میخواید برید فکرمیکنم 

در کل نمی‌ارزه 

نه چین نه روسیه نه فیلیپین و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حقیقتا منم تو فکرشم ، نسبت به خیلی از کشورا برای ما ایرانیا بهتره از این نظر که مهاجرت بهش آسون تره  یکی از اشناهامون ۸ ساله چین هست یکی شون هم ۲ ساله اونجا پزشکی میخونه 

زندگی سخت است اما من از آن سختترم⚡🌱
چند تا از نزدیکانم رفتن اونجا که به طور رسمی اجازه کار ندارن تا جایی که میدونم یکیشون که کلا کار نمی ...

مرسی بابت نظرت 

من واسه تحصیل موقت میرم بعدش تغییر مقصد میدم 

حقیقتا منم تو فکرشم ، نسبت به خیلی از کشورا برای ما ایرانیا بهتره از این نظر که مهاجرت بهش آسون تره ...

مردم خیلی خوبی داره 

تجربه خودمه

دو تا دختره هستن تو اینستا بلاگر مهاجرت تحصیلی کردن.

در موردش توضیح میدن و اینا. اسم پیجشون را یادم نیس

درست زمانی که فکر میکنی از این غمگین تر نخواهی شد، چیز دیگری را از دست میدهی.

دو تا دختره هستن تو اینستا بلاگر مهاجرت تحصیلی کردن.در موردش توضیح میدن و اینا. اسم پیجشون را یادم ن ...

فکر کنم بدونم 

مامانم چندتا دختر عمو داره همشون با کسایی ازدواج کردن که هرکدومشون یجای دنیا هستن یکی رفت چین پولشون از پارو بالا میره البته شوهرش نحصیلکرده بودیه تخصصی داشت 

یکیشون یجای دیگه اون یکی یه کشور دیگه اونوقت مامان من با یه ادمی ازدواج کرد که برای تفریح هم زورش میاداز  خونه بیرون بره چه برسه مهاجرت کنه مامانم عقل نداشت که با یه ادم اینده نگر ازدواج کنه که بچه هاش اینده داشته باشن 

برو هرجا میخای برو ولی اینجا نمون 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

به جای اونجا برو یه کشور دیگه درسته کشوره پیشرفته ای هست ولی نژاد پرستن برات سخت میشه

عزیزم من اکسم چینیه😂

اصلا نژاد پرست نیستن تجربه خودمه