2777
2789
عنوان

پلوپز هوشمند

1285 بازدید | 8 پست

دوستان گلم ایا پلوپزی وجود داره که بشه بهش زمان داد سر یک ساعتی روشن بشه و کار کنه ؟ ‌ مثلا ساعت۶ صبح از خونه بیرون میاییم تا بریم سر کار . ولی لازمه که پلو پزه  تایمرش تنظیم شده باشه که خود به خود ساعت دوازده ظهر روشن بشه تا غذا ساعت دو اماده باشه . چنین چیزی هست ایا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ساعت ۶ میری بیرون و برنج واسه ساعت ۲ میخواید آماده باشه باید تایم ۸ ساعته بهش بدی 

چقدر عااااالی ۰ دقیقا همون چیزی که تو ذهنم بود ۰ یعی مثلا ساعت ۶ صبح که تنظیمش کنی از اون لحظه شروع به پخت نمیکنه و مثلا یک ساعت قبلش شروع میشه ؟ بعد کیفیت برنج را مثل پلو پز های ایرانی در میاره ایا ؟ 

چقدر عااااالی ۰ دقیقا همون چیزی که تو ذهنم بود ۰ یعی مثلا ساعت ۶ صبح که تنظیمش کنی از اون لحظه شروع ...

عزیزم بهتر از پلوپزای ایرانی هست دو مدل پلوپز هوشمند فلر دارم یک مدل چهار نفره مدل 61 که قیمتش ۲۵۰ هست الان و یک مدل پلوپز فلر هشت نفره مدل ۹۶  که قیمتش ۲۹۵ شده  دقیقا شکل و مدل و کارایی هر دو مثل هم هست فقط ظرفیتش فرق میکنه و از خوبیشونم هرچی بگم کم گفتم قابلیت آرامپز و بخارپز و ماست بندی و حلیم و کیک و گرم کردن مجدد هم دارن ۳ مدل ته دیگ میبنده  من با آرامپزش هم انواع خورشت و مرغ رو هم میپزم

انشاالله شماهم بخری و لذتشو ببری دوستم😘😘