2777
2789
عنوان

درمان افسردگي

63 بازدید | 8 پست

من دوباره وارد فاز افسردگی شدم، حالم اصلا خوب نیست، مشاوره هم رفتم، هیچ احساسی ندارم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

برنامه Finch رو نصب کن

من با اون سه ماه زنده موندم تو بدترین شرایط عمرم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز برو بیرون بین مردم قدم بزن بخصوص صبح .یه چی کوچیک بخر .۹۰ درصد بهنر میشی

من چی با دوتا بچه کوچیک ارزومه یه روز برم بیرون تنهایی قدم بزنم

اون روز با همسرم رفتیم خرید برا بچه ها کوچیکه تو بغلم بود دست بزرگه تو دستم یه پلاستیک بود خریدا داخلش همسرم میگفت این پلاستیک خریدا رو هم بگیر دستت گفتم پس تو رو اوردم چیکار نه بچه بغل میکنی نه دست بچه رو میگیری نپره جلو ماشینا پلاستیک خریدا رو هم نمیخوای بگیری

حیف از رانندگی می ترسم....

برنامه Finch رو نصب کنمن با اون سه ماه زنده موندم تو بدترین شرایط عمرم

اشتراکش پولیه؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
اشتراکش پولیه؟

اشتراک نمیخواد، امکاناتش زیاده کافیه

همونی که عکس فنج طوسی روشه رو میگم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اشتراک نمیخواد، امکاناتش زیاده کافیههمونی که عکس فنج طوسی روشه رو میگم

نصب کردم، یکم بدام میگی چجوری استفاده میشه، تست‌هاش رو جواب دادم 

اون فنچه دوستته

توی صفحه خونه میتونی اطلاعاتش رو ببینی

اینکه چند سالشه،قد و وزنش چقدره، باهات چقدر صمیمیه و غیره 

کاربرد اصلی برنامه هم اینه که واسه هر روزت یه سری کارها رو بذاری توی لیست و انجام بدی

خودش چندتا نمونه گذاشته

مثل آب خوردن، بلند شدن از تخت خواب، یه نفس عمیق کشیدن... بعد خودت هم کوچک‌ترین کارهایی که توان انجامشو داری بنویس، اصلا اشکال نداره که خیلی ساده باشن

بنویس سه تا نفس عمیق، یه لبخند زدن، شونه کردن موهام، مسواک، ناهار بخورم، موبایلمو شارژ کنم، همین قدر ساده

همین کارها رو انجام بدی به مرور حس و حالت برمیگرده، چون با راکد بودن بدتر میشیم

اینا رو بنویس و وقتی انجام دادی تیکشونو بزن، بهت سکه میده

بعد با اون سکه‌ها میتونی برای فنچت لباس بخری، وسایل خونه بخری، بفرستیش سفر...

اونم وقتی روز مفیدی داشته باشی باهات حرف میزنه یه چیز گوگولی درمورد روزش میگه، اگه زبان بلد نیستی اسکرین‌شات بگیر با گوگل ترنسلیت ترجمه کن، بامزه‌ست و خوشحال میشی

بچرخ تو برنامه خلاصه 

یه بخش هم برای تنفس عمیق تو شرایط مختلف داره، مثلا  واسه استرس، عصبانیت، قبل از خواب...