2777
2789
عنوان

چجوری به مادرم بگم که واقعا پدرم ادم کثیفیه تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 46 پست
پس نگران چی هستید؟ به فرض یه سوال براش ایجاد شده سرچ کرده .فکر و سوال که مجازات نداره حتی تو دین .

آخه مامانم از این ناراحته که چرا باید چشمش دنبال اون باشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی باهم شدین ببین پدرت و اون چیجوری بهم نگاه میکنن اونوقت متوجه میشی بابات واقعا بهش نظر داره یا ...

والا من مطمئنم پدر من نظر داره و چشمش همش دنبال بقیه اس ولی موندم به مامان بیچارم راستشو بگم یا نه 

والا من مطمئنم پدر من نظر داره و چشمش همش دنبال بقیه اس ولی موندم به مامان بیچارم راستشو بگم یا نه

نمیخواد چیزی بگی زنا اول از همه شوهرشونو میشناسن..

بعد اینجوری مامانت بدتر حس بد میگیره

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
آخه مامانم از این ناراحته که چرا باید چشمش دنبال اون باشع

چشمش ممکنه دنبالش نباشه .یه سوال براش یه لحظه ایجاد شده .شیطون تو دل همه هست .مهم اینه که هیزی نکنه و در عمل خودشو کنترل کنه .

راستشو بگی دعوا میشه تو هم ضربه میخوری حالا ببین بعدا چی میشه نگه با گفتن اون درست میشه؟

یا خدا

پدرت توسط شما و مادرت محاصره شده

گیریم سرچ کرده

معنیش این نیست که میخواد ازدواج کنه

شاید براش سوال پیش اومده فقط خواسته بدونه همین و بس

هر چند مردها ماهیت شون همینه اما همین که سرزنشش کردین کافیه ادامه ندید

یوقت دیدین یه روز بی خبر گذاشت و رفت

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بله جایز است :))شاید بنده خداازرو کنجکاوی سرچ کرده عملی که اقدامی نکرده چیزی نگو بزار تمام شه

خب حتی سرچ کردنش هم درست نیست 

وقتی آدم به یه چیزی فکر میکنه ینی اون چیز مهمه براش و تو ذهنش هست و به اون طرف فکر میکنه 

مادر منم از همین ناراحته که چرا باید به همچین چیزی حتی فکر بکنه

یا خداپدرت توسط شما و مادرت محاصره شدهگیریم سرچ کردهمعنیش این نیست که میخواد ازدواج کنه شاید براش سو ...

خب حتی این چیزا فکر کردن بهش هم درست نیست خیلی چیزا هستن که حتی فکر کردن بهشون هم گناهه و وقتی به همچین موضوعی فکر کرده ینی اگه شرایطش رو داشت عملیش میکرد ولی چون نمیتونه پس بهش فکر کرده مادر منم از همین ناراحته که چرا باید به کسی دیگه فکر کنه 

خب حتی سرچ کردنش هم درست نیست وقتی آدم به یه چیزی فکر میکنه ینی اون چیز مهمه براش و تو ذهنش هست و به ...

خب بله درست میگید 

ولی جارو جنجال چیو حل میکنه؟؟؟ 

نمیشه که اعدامش کرد 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((