2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسنپ که داره چون کلان شهر ولی نباشه هم وسایل نقلیه عمومی اتوبوس ، تاکسی ، مترو ، ون و .... همه چی تو نقاط مختلف شهر هست نگران نباشید 🖐️ خوش بگذره حسابی 🌷

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اسنپ و تپسی و تاکسی تلفنی و ماشین اجاره ای با راننده یا بدون راننده داره اگه یک راننده ای در اسنپ خوب نبوده نگران نباشید مراکز دیگه ای هم وجود داره..موفق باشید

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

تو فک کن نداشته باشه، شهر زیارتی که هر فصل سال مسافر داره، هزار درصد اسنپ داره

مرسی عزیزم، فقط میخواستم مطمئن بشم که راحت میشه اسنپ گرفت خیالم راحت باشه🤍🤍

راحت درخواست قبول میکردن؟ همین جاهای روتین مثه حرم و... میخوام برم

بزن مپ یا نشان بلد چیزی بعد گزینه حمل نقل انتخاب کن با واحد برو بیا

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

تاکسی هاش که بینهایت گرونه اسنپ باید بگیری

اره دقیقا خیلی سال پیش آخرین بار بود رفته بودم هنوز اسنپ وجود نداشت، خیلی بده هیچ نرخی نداره واقعا اذیت میکردن راننده هاش؛ اسنپ چون خودش نرخو تعیین میکنه بهتره

بزن مپ یا نشان بلد چیزی بعد گزینه حمل نقل انتخاب کن با واحد برو بیا

منظورتون حمل و نقل عمومی هست؟چرا مگه اسنپش خوب نیس؟ آخه اسنپ راحت تره برای من که جایی رو نمیشناسم تو مشهد

منظورتون حمل و نقل عمومی هست؟چرا مگه اسنپش خوب نیس؟ آخه اسنپ راحت تره برای من که جایی رو نمیشناسم تو ...

ن عزیزم خوبه نگران نباش 

خودم مشهدی ام

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍