2777
2789
رتبه ام زیاد خوب نشد ولی اطلاعات دارم در زمینه کنکور اگه دوست داشتی بپرس

ممنونم 🌹 چه تجربه ای داری که به نظرت به دردم می خوره من یازدهم تجربیم دهمو تو تابستون جمع بندی کردم به نظرت برای رسیدن به رتبه خیلی خوب چیا لازمه 

کاربری دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم 🌹 چه تجربه ای داری که به نظرت به دردم می خوره من یازدهم تجربیم دهمو تو تابستون جمع بندی کردم ...

یازدهم هر روز که معلم درس میده میای خونه درس رو میخونی و تست میزنی

سعی کن با برنامه راهبردی آزمون جلو بری و اگر نمیتونی آزمون شرکت کنی حداقل تو خونه حل کن 

عید هم جمعبندی درسایی که خوندی انجام بده

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

یازدهم هر روز که معلم درس میده میای خونه درس رو میخونی و تست میزنیسعی کن با برنامه راهبردی آزمون جلو ...

ممنونم آزمون ثبت نام کردم نظرتون درباره مشاور چیه به نظرتون می تونه کمک کننده باشه

کاربری دست دو نفره

ممنونم آزمون ثبت نام کردم نظرتون درباره مشاور چیه به نظرتون می تونه کمک کننده باشه

اگر پولش رو داری آره میتونه اگر خودت نمیتونی برنامه ریزی کنی

ولی اگر نه بزار برای دوازدهم مشاور بگیر

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

ببین خیلی تست کارکن زیاد خودتو درگیر اموزش نکن 

حتما حتما تست های کنکور رو بزار الویت وقتی مسلط شدی و حفظ شدی بروسراغ کمک درسی واقعا تست کنکور معجزه میکنه ولی باید انقدر کارشون کنی که حفظ بشی 

و یه چیز دیگه اینکه اگه همه چیز بلد باشی ولی سرعتت کم باشه واقعا اون جوابی که میخوای نمیگیری من خودم مشکلم همین بود با وجود تسلط رو مباحث ولی کند بودم 

از همین الان ازمونی کار کن همش فک کن زمانت کنه وباید نهایت تلاشت رو بکنی

کنکور یه روتین ساده است ولی واقعا باید حرفه ای رفتار کرد 

ازمون شرکت کن و هرازمون برات یه کنکور باشه 

بعدشم که نهایی الان ۶۰درصده خیلی تاثیر داره اونا رو هم نمونه سوال حل کن مثل اینکه سر جلسه باشی بعد هم خودت مثل مصحح تصحیح کن که متوجه خطاهای خودت بشی

مشاور هم اگه یه مشاور خوب بگیری که پیگر کارت باشه وواقعا بازخواستت کنه و ازت بپرسه که چکار کردی نکردی و واقعا پیگیری کنه خوبه 

نه صرف اینکه یه گزارش کار بفرستی که بگه افرین یا نه افرین 

گزارش کارو که میشه الکی هم فرستاد مشاور باید سخت گیر مسولیت پذیر باشه اگه نبود نگیری بهتره