2789
عنوان

پول تراپیه 😂💞

88 بازدید | 5 پست

بخدا دیروز با ۷ میل رفتم بازار برام مثل تراپی بود لباس گرفتم دوتا کفش گرفتم کلی چیز دیگه تهشم به شلوار به بابام 😂😂💞آخر سر اومدم خونه نودل کره ای گرفتم خدای من اولین بارم بود فکر نمیکردم انقدر بد باشه آب و ماکارونی و فلفل انگار قاطی کرده بودن کیک مکس بقلش خوردم بدتر سوختم و اصلن روحیم عوض شد حالم خوب شد امیدم به زندگی بیشتر شد پول واقعن تراپیه 😂😑

ببخشید سرتون درد آوردم راستی تو بازار جوونا همه سر به زیرن این میان سالا خیلی هیزن 😑

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

اقا خريداتو بذار

منم تراپي ميخوام

قرار بود اين ماه يه حقوق خوب بگيرم

حالا سر يه مساله اي حقوقم به مشكل خورده نميدونم ميدن يا نه

اگه دادن چي بخرم

نه خيلي كمه كه هيچي نشه نخريد نه خيلي زياد كه كار بزرگ بكنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقا خريداتو بذارمنم تراپي ميخوامقرار بود اين ماه يه حقوق خوب بگيرمحالا سر يه مساله اي حقوقم به مشكل ...

برا ماهم حقوقمون کمه اینم استثنی گوشیم فروختم گفتم حالی به خودم بودم بعد سال هل😂💔🤣🤦‍♀️

واقعااااا تراپیه 😅😅😅❤️ یه خیر بهم کمکی کرد تونستم دیروز برای دخترم کمی لوازم تحریر و کفش و اینا ب ...

وضعیت ماهم خوب نبود گوشیم فروختم گفتم حالا که گوشیه رفاه یه حالی هم به خودم بدم امیدوارم بهترینا واسه شما و دختر گلتون اتفاق بیوفته واقعن خدایا خیر بده به همچین آدمایی خودم دوست دارم روزی اگه خدا خاست پولدار شم خیلی به بقیه کمک کنم💖💖