2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

150 بازدید | 26 پست

من ۱۸ روزه زایمان کردم.بخیه هام هنوز نیوفتاده.ولی زخمم تقریبا جوش خورده.دکتر گفت تا یه ماه اگه نیوفتاد بیا.الان دیگه میتونم کارای روزمره م رو انجام بدم؟هنوز میترسم بشینم و بخیه هام باز شه.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از روز اول سرپا بودم خودم ...ولی شما یه کم هم استراحت کن

بخیه داشتین؟من همش میترسم باز بشه بخیه هام.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
قدم نورسیده مبارک عزیزم...غذاهای مقوی بخور حتما کاچی و خاگینه هم بخور انشالله خیلی زود خودت سرپا میش ...

سلامت باشی.نه درد ندارم الان دیگه زیاد.فقط میترسم بخیه ها باز بشه وگرنه میتونم کارامو بکنم.به نظرتون ممکنه باز شه هنوزم بعد ۱۸ روز؟

من هر دو تا زایمانمم ماه رمضون بود، سر ولی که نارس بود، موندم بالاسر بچه تو بیمارستان.

سر دومی هم مامانم و شوهرم روزه بودن، من برای اونا افطار و سحر و .... حاضر میکردم.

سر دومی کلی بخیه داشتم، از روز اول ، خودم سرپا بودم 

بله داشتم عزیزم...یه کم مواظب خودت باش بذار بخیه هات بیوفتن بعد سرپا شو..به بخیه هات بتادین میزنی؟

باشه ممنون.نه بتادین شنیدم خوب نیست.دکترم که گفت با شامپو بچه بشور و با سشوار خشک کن.من سرم شستشو هم گرفتم استفاده میکنم بعضی وقتا

من هر دو تا زایمانمم ماه رمضون بود، سر ولی که نارس بود، موندم بالاسر بچه تو بیمارستان.سر دومی هم مام ...

من تا روز هفتم که درد شدید داشت بخیه هام.الان دردش خوبه.فقط میترسم بخیه باز شه وگرنه میتونم سرپا شم.

حس میکنم دیگه خسته شدی از رفت و آمد میخوای امورات زندگیتو خودت دست بگیری

آره دقیقا.همش دراز کشیدم.جرئت نمیکنم بشینم بچه مو نشسته شیر بدم.دراز کشیده شیرش میدم.