2777
2789
عنوان

اگه اگه اگه شما

133 بازدید | 14 پست

اگه توی خیابون سگ وُ گربه‌ی گرسنه می‌بینی، براشون غذا می‌بری. اگه می‌بینی یکی سعی کرده خوب به نظر برسه بهش میگی امروز خوشتیپ یا خوشگل‌تر شدی.

اگه موقع رد شدن از کنار پاکبان بهش می‌گی خسته نباشید. اگه توی ترافیک نمی‌پیچی جلوی این و اون. اگه به نیروهای خدماتی انعام میدی. اگه موقع خرید و سفارش قبل از جمله‌ت یه«لطفاً» اضافه می‌کنی. اگه جایی آشنا هم داشته باشی پارتی بازی نمی‌کنی که حق کسی ضایع نشه. اگه دیدار یا تماس با دوستت فقط «کاری» نیست. اگه مامان بابات یه چیزی رو نمی‌دونن باحوصله براشون توضیح میدی. اگه نسبت به حالِ ناخوبِ آدمای اطرافت بی‌تفاوت نیستی. اگه حواست هست با حرف یا نگاه یا رفتار دل نشکنی. اگه معیارت واسه احترام به آدما موقعیت‌شون نیست...

بدون تو آدمی هستی که هممون ته دلمون میخواد شبیهت بشیم

بدون همونی هستی که دلمون می‌ خوایم کنارمون باشی دختر یا پسر فرقی نداره،

خلاصه که دمت گرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط محیط زیست خودش گفت به سگ وگربه ها درشهرغذاندین.بقیش عالی بود

اره منم قبول دارم ولی به نظرم یه جاهایی میشه غذا داد مثلا مادر باشه گرسنه یا تشنه باشه اینایی که ثواب واقعی داره برای خود ادما

به گربه ها و سگ ها غذا ندین

جلو در خونه ما صدا می کنن و گاز میگرن و هاری میدن

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

چشم

والا روزگارم سیاه شده از دست شون

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

نمیدونم فکرکنم طبیعتشون اینه که اولن توشهرها نباشن وخودشون غذاپیداکنن.انگارچرخه طبیعی حیوانات بهم می ...

اخه من خودم روستام مثلا چیزی اضافه هس میرم کنار دیواری میریزم حیوانی رد شد بخوره

اخه من خودم روستام مثلا چیزی اضافه هس میرم کنار دیواری میریزم حیوانی رد شد بخوره

منم روستام.یه وقتایی میریختم همسایه ها صداشون در اومد الان نمیزیزم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم