2777
2789

سلام داره 

کسی ک بلاک هستش پیامک میده براتون کجا میاد ؟ متوجه میشید یا برید داخل پیام های مسدود شده

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

باید بری داخل پیام‌های مسدود شده 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی؟ یعنی واقعا داخل اونا هست؟

آره 

هرچی پیام بیاد از اون خط بلاک شده اونجاست 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

الان یک خط مسدود هست پیام بدم واست تو مسدود شده ها اومده؟ مثلا

آره من خطی رو بلاک کردم 

هر وقت میرم تو پوشه مسدود شده ها پیامش هست و هرچی ارسال بشه میره تو این پوشه