2777
2789
عنوان

کودک دیرآموز

92 بازدید | 12 پست

سلام،دخترم توسنجش گفتن دیرآموزه داره میره کلاس اول خیلی استرس دارم خدایاواقعاشکرت یکی ازبچه هام که پسره توسنجش گفتن نابغه س ولی دخترموگفتن دیرآموزه حالامن نمیدونم بایدچیکارکنم بنظرتون سنجش اشتباه نکرده آخه دخترم هرچی بهش یادمیدمو زودیادمیگیره بچم نه مهدرفته نه پیش اونام فکرکردن دیرآموزه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پسرت واقعا نابغه!!!!! شد در آینده پس دخترت هم دیر آموزه !بی خیال اگه خودت میگی همه چیزو سریع یا ...

خیلی استرس دارم جاریم اینامیگن امسال کلاس اول میوفته ولی من دلم نمیخواد اینجوری بشه 

اصلا ناراحت نباش مادرم وقتی منو برد سنجش برای کلاس اول گفتن تیزهوشم ولی الان به زور دیپلم گرفتم

🤣🤣🤣🤣😍

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اصلا ناراحت نباش مادرم وقتی منو برد سنجش برای کلاس اول گفتن تیزهوشم ولی الان به زور دیپلم گرفتم

احتمالا مامانت از مامان ایشتین الگو گرفته🤣

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اگه پسرت واقعا نابغه!!!!! شد در آینده پس دخترت هم دیر آموزه !بی خیال اگه خودت میگی همه چیزو سریع یا ...

آره خیلی باهوشه کلی لوح تقدیرداره واسه ریاضی چندروزبودرفته بودکلاس سوم ازاداره اومدن بردنش مسابقه ی ریاضی برنده شد

خیلی استرس دارم جاریم اینامیگن امسال کلاس اول میوفته ولی من دلم نمیخواد اینجوری بشه

وا 

چه مادر دهن لق و بی فکری 

چرا رفتی به بقیه گفتی 

مخصوصا به جاری!!!! 

دختر طفل معصوم هیچ مشکلی نداره 

الکی واسش حرف در آوردی که چی؟؟؟ 

فردا این حرف دهن به دهن تو فامیل و آشنا میچرخه 

هیچکس در آینده نمیاد خواستگاری این دختر 

معلومه شما خودت بی سواد و بی فکری

وا چه مادر دهن لق و بی فکری چرا رفتی به بقیه گفتی مخصوصا به جاری!!!! دختر طفل معصوم هیچ مشکلی نداره ...

عزیزم من بهشون چیزی نگفتم قبل ازاینکه بچروببرم سنجش اینجوری میگفتن بعدبردمش فهمیدم اینجوریه به کسیم نگفتم حالامیترسم بخاطراینکه دیرآموزه سال اول بیوفته

عزیزم من بهشون چیزی نگفتم قبل ازاینکه بچروببرم سنجش اینجوری میگفتن بعدبردمش فهمیدم اینجوریه به کسیم ...

ببین الکی به دخترت استرس نده 

خیلی عادی رفتار کن 

ببینم چی میشه 

فقط نه به فامیل چیزی بگو، نه به دخترت فشار الکی و استرس وارد کن، حتی به برادرش هم نباید میگفتی، که مثلا یهو چیزی به خواهرش بگه از روی بچگی، احتمالشکه اصلا اشتباه کرده باشن زیاده