2777
2789
عنوان

دیگه از همه چی عنم میگیره

199 بازدید | 17 پست

خسته شدم خسته 

دهن خودمو سرویس کردم با ورزش ولی نمیشه 

میخام شکم پهلو رو آب کنم ولی تکون نمیخوره اصصصلا 

میخام به پاهام حجم بدم بدتر دارن لاغر میشن بدنسازی سنگین کار میکنم مربیم خوبه بعد تمرین پروتئین زیاد میخورم بخصوص سفیده تخم مرغ و سیب زمینی ده ملیون دادم پروتئین وی میخورم ولی همش نتیجه عکس 

پهلو های لعنتی قلمبه اصلا کوچیک نمیشه هیپ دیپ هم دارم که اصلا هیجوره پر نمیشه به جز با تزریق چربی و فیلر که پولشو ندارم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رژیم اصولی بگیرشکم پهلو فقط با رژیم آب میشه

بخدا کلی برنج و قند و کم کردم سه کیلو لاغر شدم ولی شکم پهلو سرجاشه جاهای دیگم لاغر شده اخه من اصلا چاغم نیستم قدم ۱۶۰ وزنم ۶۱ ولی بعد زایمان پهلو آوردم 

انقد حساس نشو باید بدویی تا چربی هات آب شه

بخدا من لاغرم اصلا چاق نیستم ولی شکم پهلو آوردم ۳ کیلو کم شدم با ورزش ولی همه جام لاغر شده پاهام باسنم صورتم 

ولی شکم و پهلو سفت سرجاشه 

بخدا کلی برنج و قند و کم کردم سه کیلو لاغر شدم ولی شکم پهلو سرجاشه جاهای دیگم لاغر شده اخه من اصلا چ ...

خب پس همون بخاطر زایمانه

باید زمان بدی بدن به حالت قبلش برگرده

یه ازمایش خون هم‌بده قند و هورمون هات چک‌بشه

خب پس همون بخاطر زایمانهباید زمان بدی بدن به حالت قبلش برگردهیه ازمایش خون هم‌بده قند و هورمون هات چ ...

چکاب یک ماه پیش دادم خوب بود 

از زایمانم هم سه سال گذشته فقط تر زد به هیکلم 

هیپ دیپ منم دارم

ناامید نشو ادامه بده میشه

به متابولیسم و هورمونات هم توجه کن

«هر چه می‌نویسم برای اوست و به خاطر او… من با آیدا آن انسانی را که هرگز در زندگی خود پیدا نکرده‌بودم پیدا کردم»