2777
2789
عنوان

پیشگویان

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 90 پست
بع عشقت رسیدی😍✨تـ خوشبخت ترینی

🥹♥️

آره خداروشکر رسیدم 

خیلی ممنونم الهی سپید بخت باشی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری عاشق رئال شدید

یه شب بازی رئال آرسنال بود دیدمش و خوشم اومد بعدش فهمیدم رقیبش بارسا است و از بارسا تنفر پیدا کردم

من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️... بد ضربه خوردم ازت ،کاش میشد تو آدم خاص زندگیم همسایه دیوار به دیوار مون بودی ، صبح که بیدار میشدم از پنجره نگات میکردم تا خسته شم ..🤗🌟

اول ی بطری خون بهم بده تا بگم

بگوووو

من رئالی نیستم ! من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️... بد ضربه خوردم ازت ،کاش میشد تو آدم خاص زندگیم همسایه دیوار به دیوار مون بودی ، صبح که بیدار میشدم از پنجره نگات میکردم تا خسته شم ..🤗🌟

🥹♥️آره خداروشکر رسیدم خیلی ممنونم الهی سپید بخت باشی

چه جالببب تو الان نصف شب نه فکر و خیالی داری نه اینکه ب عشقت نرسیدع باشی،  پس چزا بیداری

یعنی روزی میرسه که کتابمو تمام جهان بشناسن✨

چه جالببب تو الان نصف شب نه فکر و خیالی داری نه اینکه ب عشقت نرسیدع باشی، پس چزا بیداری

فکر و خیال که زیاده ولی بهشون اهمیتی نمیدم 

خیلی سردمه خوابم نمیبره 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عالیععع مال من واس پارسالع

عهه 

من هم فکر کنم پارسال یا کمی قبل تر 

ولی از بچگی میشناختمش

فکر و خیال که زیاده ولی بهشون اهمیتی نمیدم خیلی سردمه خوابم نمیبره

با عشقت چرا چت نمیکنی من ب عشقم میرسیدمااا خوشبخت ترین بودم باهاش چت میکردم و.....  چه فکری؟  ب عشقت رسیدی دخترر چی تز این بالاتر

یعنی روزی میرسه که کتابمو تمام جهان بشناسن✨

با عشقت چرا چت نمیکنی من ب عشقم میرسیدمااا خوشبخت ترین بودم باهاش چت میکردم و..... چه فکری؟ ب عشقت ...

قربونش برم قرار بود باهم بخابیم اون خابیده من از سرما خوابم نمیبره 

منم خوشبخت ترینم جان دلم ولی موضوع فقط این نیست اره درسته من خیلی حالم کنارش خوبه خوشبختم که بهش رسیدم اما جان دل دغدغه مون اینه زودتر بریم سر زندگیمون خانوادم خیلی روم فشار میارن باهام بدن فردا صبح باید بیدار شم کارامو انجام بدم بعدش با همسرم و مادرهمسرم بریم فرش هارو نگاه کنیم اینا همش دغدغست عزیزدلم وقتی ب عشقت برسی پایان تموم دغدغه ها نیست زندگی همیشه یه دغدغه ای سر راهت میزارع