2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام فهش میده

234 بازدید | 13 پست

بچه ها منو همسرم از دو قشر متفاوتیم با فرهنگ متفاوت 

خودم خواستم

شوهرم ی ذره لاتیش پر و بچه پایین

بحث و دعا مون میشه به بابام فهش میده رکیک و زشت و من روانم بهم میریزه چون بابامو خیلی دوست دارم اگرم من دهن به دهنش بزارم اولا میشم یکی مثل اون دوما ی بار امتحان کردم در شان و شخصیت من نیست بعدم چون جوابشو دادم دست روم بلند کرد

این اتفاق هر بار عصبی باش فهش رو میده ولی بحث جدی سه بار اتفاق افتاده یک سال و نیم عروسی کردیم طبیعی زیاد با امه این گند اخلاقی ها من دوستش دارم نقطه ضعف من خودشه و اون اینو میدونه و این خیلی بده

چه کنم

جدی نگیر این فحش ها رو. اما نگو من بافرهنگم و وقتی اون وحشی بازی درآورد، من باید مودب حرف بزنم. گاهی از خودش بدتر شو تا بشینه سرجاش. جلوشو نگیری، خدای نکرده آسیب میزنه به جسم و روانت در طول زمان. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و چه کارهایی بخاطر عشق و دوست داشتنمون میکنیم ک قدرشو نمیدونن 

چه چیزهایی رو بخاطرشون تحمل میکنیم ک اصلا هیچ وقت نمیفهمن 

ولی برای من یه روزی رسید ک دیگه مثل قبل دوسش نداشتم 

و اون هیچ وقت نفهمیده ک اینجوری شدم

تمیدوارم برای تو به اون نقطه نرسه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

چ بی ادب. چاره ای نداری شما هم فوحش بده ب باباش. اگ زد جیغو داد راه بنداز 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

به نظرم اینجور مواقع دستاتو بذار رو گوشات فشار بده

اینجوری نه میتونه تو رو اذیت کنه و نه روانت بهم میریزه

اونم ببینه تاثیری روت نداره میره سراغ چیز دیگه که موقع دعوا اذیتت کنه😂

و چه کارهایی بخاطر عشق و دوست داشتنمون میکنیم ک قدرشو نمیدونن چه چیزهایی رو بخاطرشون تحمل میکنیم ک ا ...

۹۹ درصد مردا قدرنشناسن و من بعد از نزدیک ۴۰ سال سن به این نتیجه قطعی رسیدم . 

هیچچچچ مردی ارزش فداکاری و از خودگذشتگی زیاد رو نداره

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

۹۹ درصد مردا قدرنشناسن و من بعد از نزدیک ۴۰ سال سن به این نتیجه قطعی رسیدم . هیچچچچ مردی ارزش فداکار ...

آره موافقم اون و روزایی ک بخاطرش به آب و آتیش زدی زود یادشون میره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

چون دوستش دارم زود میبخشم یادم میده این اتفاق ها ولی اون کینه ای ی کار اشتباه کنم یادش نمیره هزار بهر به روم میاره من ولی سریع یادم میره آشتی میکنم حتی قبل اینکه معذرت خواهی کنه البته اصلا آدم معذرت خواهی نیست

چون دوستش دارم زود میبخشم یادم میده این اتفاق ها ولی اون کینه ای ی کار اشتباه کنم یادش نمیره هزار به ...

چقد حیف شدیم ماها💔

انشالله آرامش سهم دلت بشه عزیزم