2777
2789
عنوان

یک سال گذشت 🥲♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 46 پست
چجوری نظرتو عوض کرد

من کلا قصد نداشتم زیر ۳۰ سال ازدواج کنم و وقتی دیدم که برای من همه چی تمومه و باهاش حالم خوبه، دیدم حالا ک هم پارتنرم خوبه هم شرایطشو داریم پس ازدواج کنیم🥲😂

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی🥹🥹🥹ب پای هم پیر وعاقبت بخیرشین❤️🫂

ممنونم قلب من♥️

الهی زندگیت پر از خیر و برکت و شادی باشه 🥹🫶🏻♥️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

😅😅مقام دومی از آن شما

😂 مقام سوم هم اسی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مرسی نفسهمچنین خودت🥰✨

عشقی دمت گرم😍🥰

همیشه مانا باشید 🥰

مرسی مهربونم❤️🥰

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

بله 🤣🤣🤣🥇🥈🥉

🤣🤣

حالا چیشد یه ماهه تبدیلش کردی ب شوهر

عزیز قلبمی مهربونی از خودته جان دل🫶🏻

💖💖

🤣🤣حالا چیشد یه ماهه تبدیلش کردی ب شوهر

من کاری نکردم خودش اصرار کرد 🤣🤣🤣 دوست پسر عموم بود 

و ما تو عید چند تا عروسی پشت هم داشتیم خانواده پدری و همونجا همدیگر رو پشت هم دیدیم تقریبا چند روزی دوست بودیم 

بعد  دیگه اومدن خواستگاری 😐

تازه بابا مامانش کربلا بودن هی زنگ میزد بهشون زودتر بیاین برید خواستگاری 

منم آمارش رو از پسر عموم در آوردم که چه جور آدمیه 

دیگه یک‌ماهه تبدیل شد به شوهر 😅

و الان ۱۶ سال گذشته از اون ماجرا 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزدلمییی🤍🌱اره منم ندیدمت امشب دیدمت قشنگمم🦋

ارههه دیگه مثل قبل زیاد نمیام اینجا🥲