2777
2789
عنوان

خدایا🖤😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد از پنج سال اتفاقی یه عکس دیدم ک روش اسم منو نوشته بود ک مثلا فلانی اندازه همه دنیا  دوستت دارم بعد اونی ک عاشقش بودم لایکش کرده بود پیش خودم فکر کردم چرا ب خودم نگفته بود اگه میگفت خیلی چیزا فرق میکرد نمیدونم شایدم الکی بوده ولی همیشع رفتاراش برعکس حرفاش بود

هنوز مونده شاید برگشت💔

اونی ک ۳۵۷ روز متوجه نبودت نشد یا نخواست باشی ارزش یه قطره اشک هم نداره .بده بررره .باور کن قراره بهترش برات پیش بیاد 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بعد از پنج سال اتفاقی یه عکس دیدم ک روش اسم منو نوشته بود ک مثلا فلانی اندازه همه دنیا دوستت دارم ب ...

پنج سال!

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

ممنونم 💙

فدا ♥️ 

اینم هست 

روزی دوبار به مدت یه ماه اول 14 صلوات بفرست بعد سوره انشراح (الم نشرح لک صدرک ...) رو بخون به نیت فراموش کردن

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

اونی ک ۳۵۷ روز متوجه نبودت نشد یا نخواست باشی ارزش یه قطره اشک هم نداره .بده بررره .باور کن قراره به ...

نه نمیخام 

من تا همین مرداد همیشه یه جوری یا به هر بهونه ای میخواستم باهاش حرف بزنم 

ولی فحش داد بهم 

هیچ وقت بهم فحش نمی‌داد یا اگه میداد جلو ابجیش یا رل قبلیش 

ولی اون روزی تو چت فحشم داد 

درسته منتظرشم ولی دوست دارم کارما جوابشو بده 

درسته دعا میکنم سرنمازام خدا مواظبش باشه ولی هیچ وقت نمیبخشمش🥺💔

ممنون بابت درکت اوهوم نمیشه💔

یه پسری هس باهاش تو رابطه نیستماا ولی نزدیک دوساله نمیدم شایدکمتر یا بیشتر دنبالمه دوسم داره ولی من قبول نمیکنم 

الان یجورایی حس میکنم وابستش شدم🤦🏻‍♀️مثلا یه روز پیام نمیده ک چرا نمیای باهم باشیمو اینا نگران میشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

موندم بین دوراهی میترسم باهاش باشم به درسم لطمه بزنه میترسم نباشم خیلی مظلوم و ساده و مثبته خیلیییییی بیش از حد دلش صافه میترسم آهش بگیرتم🤦🏻‍♀️🤧

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

هرچی ازش داری تو گوشیت حذف کن تا فراموش کنی

چهارتا عکس دارم 

برنامه هاییم ک اون توش بود حذف اکانت زدم ک نرم شماره شو بزنم عکسشو نبینم یا پیام ندم

چهارتا عکس دارم برنامه هاییم ک اون توش بود حذف اکانت زدم ک نرم شماره شو بزنم عکسشو نبینم یا پیام ندم

عکساشو شماره شو همه رو پاک کن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

فدا ♥️ اینم هست روزی دوبار به مدت یه ماه اول 14 صلوات بفرست بعد سوره انشراح (الم نشرح لک صدرک ...) ر ...

واقعا ممنونم

انشالله خدا هر چی میخایی بهت بده💙✨